Lucian Mîndruţă, de urgenţă la spital: "Nu mai pot merge". Ce au descoperit medicii

28 august, 2020
4 lucian mindruta operat jpg jpeg

Clipe mai puţin plăcute pentru Lucian Mîndruţă! Jurnalistul a ajuns de urgenţă la spital, după ce a acuzat dureri puternice. Medicii au luat o decizie deja, jurnalistul va trece printr-o intervenţie chirurgicală. Iată cu ce probleme se confruntă!

În seara de 27 august, Lucian Mîndruţă a chemat Salvarea. Din declaraţiile sale neaşteptate reiese faptul că nu mai putea merge. Acesta a povestit totul pe o reţea de socializare, a publicat chiar şi poze din drumul spre spital:

"Când lumea face Covid, eu fac hernie de disc. Aşa e când eşti early adopter: mergi pe ceva de nişă, nu pe soluţia cea mai populară să ajungi la spital! Notaţi, care vreţi să fiţi influenceri. Late edit: mă întreabă lumea de ce am luat ambulanţă privată. Pentru că ştiu că aia de la stat e superocupata cu alţii care au mai mare nevoie de ea. Pe mine doar mă doare atât de tare spatele încât nu mai pot merge...."

1 lucian mindruta hernie de disc 3 jpg jpeg

Lucian Mîndruţă, operat de hernie de disc 

stanga
dreapta
1 lucian mindruta hernie de disc 3 jpg jpeg
2 lucian mindruta hernie de disc 2 jpg jpeg
3 lucian mindruta hernie de disc 1 jpg jpeg

Ulterior, acesta a venit cu mai multe precizări şi totodată le-a mulţumit celor care s-au preocupat pentru starea lui de sănătate. Este bine, în ziua de 28 august este operat. 

"Am ajuns în salon, mulţumesc tuturor pentru urări, sunt tare impresionat! Testul Covid a ieşit negativ, aşa că voi fi operat mâine de hernie. Totuşi, înainte de asta am încercat să fac şi eu un ban şi-am întrebat asistenţă unde mă adresez pentru plata. “Ce plata?” a întrebat ea. “Păi nu mă plătiţi să zic că am Covid, deşi n-am? Nu aşa se face la spital?” i-am răspuns eu. - “Hai dom’le, fiţi serios!” zice ea şi rade. “Înseamnă că nu va doare aşa tare dacă mai şi glumiţi” Mda. E clar. Au terminat fondurile. Vezi, ce înseamnă ghinionul? Iar am venit la spartul târgului!", a scris el în mediul online. 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg