Lucian Mîndruţă: "Zelenski va deveni un personaj de tragedie!" De ce crede jurnalistul că situaţia se înrăutăţeşte

25 februarie, 2022
5 lucian81 jpg jpeg

Lucian Mîndruţă are convingerea că Putin vrea să semene teroare şi în restul Europei şi nu se va opri aici. Ba mai mult, jurnalistul crede că şi România e în pericol.

“Zelenski va deveni un personaj de tragedie. Aşa cum vă spuneam şi săptămâna trecută într-o analiză, tactica ruşilor e cea de decapitare a conducerii ţării.

E în doctrina militară, dar pare să fie şi foarte potrivită cu caracterul de ucigaş al lui Putin, căruia, din ce se vede, îi place să-şi vadă adversarii morţi.

Tocmai asta explică atacul cu rachete urmat de forţe speciale - deja pe străzile oraşului - de azi noapte în Kiev.

E o vânătoare de oameni. E în acelaşi timp şi speranţa că armata va depune armele după uciderea sau capturarea liderului, căci ruşilor nu le merge atât de bine pe front pe cât îşi doreau. Ucrainenii chiar rezistă, sunt viteji şi fără frică. Asta e de fapt cea mai mare surpriză.

Dar în acelaşi timp, Putin vrea să semene teroare şi în restul Europei. După Zelenski şi după Ucraina va încerca să îndeplinească şi celelalte puncte din programul cu care a pornit la război, şi primul este plecarea NATO din ţările din Est.

Va folosi forţa armata pentru asta?

Eu sunt absolut sigur că are şi asta în minte. Combinată cu un şantaj nuclear la adresa restului NATO, dacă ar vrea să sară în ajutor. E vremea să discutăm deschis toate scenariile cu populaţia. E vremea să ne strângem trădătorii şi să le dăm să aleagă între ţară şi consecinţe.

Şi e vremea să ne unim în jurul leadershipului actual: bun, rău, mut, nu avem altul. E vremea să lăsăm la o parte ce ne desparte şi să vedem cum ne putem salva împreună.

E vremea de război. Şi ţara e în pericol, mai grav decât a fost vreodată din 1940. Numai că acum mulţi o iubim mai puţin decât strămoşii noştri.

Va trebui să ne aducem aminte ce merită să facem pentru ea”, spune Mîndruţă.Recente pe Ok! Magazine

Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg