Luminiţa Anghel şi soţul au aniversat 10 ani de mariaj. Artista s-a împăcat şi cu fiul adoptat

12 octombrie, 2021
4 luminita5 jpg jpeg

Luminţa Anghel a împlinit zilele trecute 53 de ani, dar şi 10 ani de mariaj cu Silviu, băbatul care i-a schimbat viaţa. Artista se află la cea de a treia căsătorie.   

,M-am născut toamna.Pentru mine octombrie rămane cea mai frumoasă lună. În liceu fugeam la munte cu trenul, plecam dimineaţa şi ne-ntorceam seara.Era un soare cu dinti, uneori cu un vânt blând, dar cald.Găseam o poieniţă unde ne aşezam şi mâncam biscuiţi. Simplu şi adevărat. Eram fericită. Şi astăzi sunt şi multumesc pentru asta", spune Luminiţa.

„Date fiind circumstanţele nu ne-am permis să organizam o petrecere foarte mare. Eu am foarte mulţi prieteni din muzică, cântăreţi, colaboratori, iar acum nu am avut posibilitatea să îi chem pe toţi şi am decis să facem o petrecere mică în familie.

Am făcut un grătar, deşi a fost rece, m-am dus dimineaţa să cumpăr un tort şi am stat acasă, ne-am uitat la filme. La noi zilele de naştere ţin trei zile, mai ales că noi am sărbătorit şi 10 ani de căsătorie”, a declarat Luminiţa Anghel la Antena Stars.

Solista are convingerea că şi-a întâlnit fericirea.

„Având în vedere experienţele din trecutul meu, în sensul că am mai fost căsătorită, aş putea spune că a treia încercare a fost cu noroc. Şi el spune la fel, pentru că şi la el a fost a treia căsătorie.

Ne-am regăsit, trăim într-o armonie puternică, într-o linişte şi pace extraordinară. Omul este în căutarea iubirii toată viaţa lui. Eu cred că orice om poate iubi şi se poate îndrăgosti la orice vârstă şi spun asta din propria mea experienţă. Nu mi-am pierdut niciodată speranţa şi credinţa”.

Luminţa Anghel a făcut pace şi cu David, fiul adoptat.

„Acum suntem bine, ne-am împăcat, e aşa cum ar trebui să fie o relaţie mamă-fiu”, a declarat David Puşcaş.Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg