Mădalin Ionescu: ''Pe Filip l-am dus la cele mai performante clinici din Germania''

19 august, 2019
5 madalin22 jpg jpeg

Mădălin Ionescu a dat amănunte mai puţin cunoscute din viaţa lui de părinte. Prezentatorul TV ajunsese să doarmă doar trei ore pe noapte pentru a fi cât mai aproape de cei doi copii. Ba mai mult, Mădălin a făcut tot posibilul ca fiul lui să ducă o viaţă normală, aşa că l-a dus la cele mai performante clinici din Germania.

''Am privilegiul să fiu tată. Am trei copii şi pot spune că i-am crescut pe toţi cu un devotament pe care puţini îl intuiesc . Ani de zile am dormit trei ore pe noapte. Mă trezeam să-i pregătesc Ştefaniei micul dejun şi apoi o duceam la şcoală. Deşi televiziunea îmi ocupa extrem de mult timp, reuşeam sa fiu alături şi de ea şi de Filip. Pe el l-am dus la cele mai performante clinici din Germania. Ani de zile i-am purtat cu mine prin toată Europa’’, a scris Mădălin Ionescu pe o reţea de socializare.

Prezentatorul TV se emoţionează la gândul că cei doi copii au decis, la un moment dat, să se mute cu el. "Într-un anumit moment din viaţă... m-au ales şi nu o să uit asta vreodată . Cristina i-a “preluat” şi ne-a oferit tuturor caldura sufletească de care aveam nevoie. De doi ani a apărut şi Petra în viaţa noastră . O minune creaţă care ne uimeşte în fiecare zi . Copiii mei sunt uniţi şi se iubesc pentru că nu le-am oferit cioburi de sentimente . I-am iubit fără să fac diferenţe între ei. Am fost poate mai mult decât un tată. Unii bărbaţi pot să facă minuni . Reţineţi asta de la mine. Înainte să vă repeziţi să judecaţi, gândiţi-vă bine dacă aveţi toate datele la îndemână ... şi dacă aţi fi avut aceeaşi putere'', a adăugat Mădălin.Recente pe Ok! Magazine

Salma Hayek la Paris (1) jpg
Georgina Rodríguez, Profimedia (2) jpg
Kylie Minogue la BRIT Awards 2024   GettyImages 2054029155 jpg
Jake Bongiovi, Millie Bobby Brown, Dorothea Hurley și Jon Bon Jovi, GettyImages jpg
Rihanna în India, Profimedia (4) jpg
Brigitte Macron attends 14th dictation exercise event organised by ELA   Paris jpeg
cosmin cernat Kanal D Insula de 1 milion png
Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg