Mădălin Ionescu, primele declaraţii despre revenirea la TV. Ce spune despre emisiunea sa de la Metropola TV: "E o provocare"

22 februarie, 2021
4 madalin ionescu emisiune metropola tv 2 jpg jpeg

După 4 ani de pauză, Mădălin Ionescu revine la TV. Va avea propria emisiune la Metropola TV. Prezentatorul a făcut acum declaraţii!

Mădălin Ionescu Show, emisiunea care îi poartă numele, va intra pe post din 22 februrie, de luni până joi, de la 22:00 până la miezul nopţi, conform Paginademedia.ro. Prezentatorul a făcut acum declaraţii despre revenirea sa pe micul ecran, dar şi despre alegerea făcută. De ce Metropola TV?

"Nu aş fi anticipat nici eu această evoluţie cu vreo lună-două în urmă. De ce aici? E simplu. Argumentul se numeşte Claudiu Perusco, directorul de producţie Metropola TV, un profesionist şi un om remarcabil. El m-a adus la Antena 1 (alături de Dana Mladin). În plus, am întâlnit la această staţie un nucleu de adevăraţi oameni de televiziune, dornici să construiască într-un climat relaxat, chiar cool, o alternativă la oferta clasică de pe micul ecran.", a spus Mădălin Ionescu pentru click.ro.

2 madalin ionescu emisiune metropola tv 1 jpg jpeg

El a mai adăugat: "De la televiziune nu mai am nicio aşteptare. Bântuie prin staţiile tv fantoma unui trecut mult mai atrăgător şi mai dinamic decât arată prezentul. Libertatea de expresie aproape a murit, e cumva o figură de stil, o formă sufocată de interese bizare şi de rigiditatea CNA. M-am întors pentru o “revoluţie de catifea”. Voi încerca să aduc dezbaterii de seară un spirit mult mai liber şi o abordare ceva mai spectaculoasă a unor teme de interes. Am garanţia unui sprijin pe care l-am simţit din prima clipă, atât din partea managementului Metropola TV, cât şi a acţionariatului."

Mădălin Ionescu a primit multe oferte de a se întoarce la TV

"Am avut oferte în fiecare an. Prima a fost la o lună după ce am plecat de la Wowbiz. Nu am dorit să mă întorc în tv. Au fost perioade lungi, inclusiv în ultimul an când telefonul a sunat aproape în fiecare zi pentru tot felul de propuneri sau invitaţii în emisiuni. S-a întâmplat să aleg Metropola TV. E o provocare atât pentru mine, cât şi pentru cei de aici. Vom vedea ce se va întâmpla. Premisele sunt bune!", a declarat el pentru aceeaşi sursă. 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg