Mădălin Ionescu, primele declaraţii despre revenirea la TV. Ce spune despre emisiunea sa de la Metropola TV: "E o provocare"

22 februarie, 2021
4 madalin ionescu emisiune metropola tv 2 jpg jpeg

După 4 ani de pauză, Mădălin Ionescu revine la TV. Va avea propria emisiune la Metropola TV. Prezentatorul a făcut acum declaraţii!

Mădălin Ionescu Show, emisiunea care îi poartă numele, va intra pe post din 22 februrie, de luni până joi, de la 22:00 până la miezul nopţi, conform Paginademedia.ro. Prezentatorul a făcut acum declaraţii despre revenirea sa pe micul ecran, dar şi despre alegerea făcută. De ce Metropola TV?

"Nu aş fi anticipat nici eu această evoluţie cu vreo lună-două în urmă. De ce aici? E simplu. Argumentul se numeşte Claudiu Perusco, directorul de producţie Metropola TV, un profesionist şi un om remarcabil. El m-a adus la Antena 1 (alături de Dana Mladin). În plus, am întâlnit la această staţie un nucleu de adevăraţi oameni de televiziune, dornici să construiască într-un climat relaxat, chiar cool, o alternativă la oferta clasică de pe micul ecran.", a spus Mădălin Ionescu pentru click.ro.

2 madalin ionescu emisiune metropola tv 1 jpg jpeg

El a mai adăugat: "De la televiziune nu mai am nicio aşteptare. Bântuie prin staţiile tv fantoma unui trecut mult mai atrăgător şi mai dinamic decât arată prezentul. Libertatea de expresie aproape a murit, e cumva o figură de stil, o formă sufocată de interese bizare şi de rigiditatea CNA. M-am întors pentru o “revoluţie de catifea”. Voi încerca să aduc dezbaterii de seară un spirit mult mai liber şi o abordare ceva mai spectaculoasă a unor teme de interes. Am garanţia unui sprijin pe care l-am simţit din prima clipă, atât din partea managementului Metropola TV, cât şi a acţionariatului."

Mădălin Ionescu a primit multe oferte de a se întoarce la TV

"Am avut oferte în fiecare an. Prima a fost la o lună după ce am plecat de la Wowbiz. Nu am dorit să mă întorc în tv. Au fost perioade lungi, inclusiv în ultimul an când telefonul a sunat aproape în fiecare zi pentru tot felul de propuneri sau invitaţii în emisiuni. S-a întâmplat să aleg Metropola TV. E o provocare atât pentru mine, cât şi pentru cei de aici. Vom vedea ce se va întâmpla. Premisele sunt bune!", a declarat el pentru aceeaşi sursă. 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg