Mădălin Ionescu, revoltat: "Pericolul cel mai mare vine de la cei care nu dau doi bani pe aproapele lor"

11 martie, 2020
2 madalin11 jpg jpeg

Mădălin Ionescu e dezamăgit de modul în care românii se luptă cu conoravisul. Fostul prezentator TV crede că mulţi dintre noi nu au capacitatea de a respecta regulile primare de igenă.

"Aşa cum am anticipat ... am intrat în rândul lumii. Avem COVID-19. Romanii din Italia şi conaţionalii plecaţi spre “cizma” în scopuri turistice au fost lăsaţi să intre în ţară cum au vrut. Monitorizarea e superficială, iar carantina cât se poate de lejeră. Chiar dacă în Italia se moare pe capete, rămân la părerea potrivit căreia nişte greuceni testează o armă biologică, nu foarte puternică, dar care are o rată rapidă de răspândire. Sunt testate reacţiile unor pieţe economice şi grupuri sociale, iar la final vor apărea şi marii câştigători ai acestei povesti dubioase cu iz de “secret fucking services”. Şi in România “băieţii deştepţi” fac şi vor face bani de pe urma isteriei COVID-19, un virus mai slab decât altele din gama lui'', susţine Mădălin Ionescu.

Ba mai mult, el crede că nu ne preocupă soarta celui de lângă noi. "Problema la noi nu e legată de slaba capacitate a sistemului medical în a face faţă unei epidemii de acest tip. Suntem obişnuiţi! Problema e că mulţi conaţionali purtători de viruşi gripali fac tot posibilul să le transmită şi celor care nu au aceste infecţii. Mă uitam seara trecută siderat într-un supermarket la cumpărătorii răciţi ... În 10-15 minute am văzut cel puţin cinci-şase persoane care şi-au şters mucozităţile cu mâna şi apoi au pipăit fără nicio jenă legumele, fructele şi alte produse. Toţi erau bărbaţi şi nu păreau cocalari. Fără masca de protecţie, şerveţele, batiste etc. Poate indivizii nu sunt purtători ai virusului momentului, dar această inconştienţă, această lipsă de respect fata de alţi cetăţeni mi se par cel puţin condamnabile, definitorii pentru o parte din populaţia acestei ţări. La noi pericolul cel mai mare vine de la cei care nu dau doi bani pe aproapele lor!", a scris fostul prezentator pe o reţea de socializare".Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate