Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, vacanţă în Grecia

5 februarie, 2020
2 relatie3 jpg jpeg

Participarea Cristinei Şişcanu la Survivor a reprezentat o încercare pentru întreaga familie.  Cristina a ieşit însă rapid din competiţie, iar trările ei de acolo au fost amplu contestate. Mădălin Ionescu, soţul ei, a susţinut-o în toată această perioada, iar la întoarcere cuplu a plecat într-o vacanţă în Grecia.

Ce mai încolo şi în coace, Mădălin Ionescu ştie cum să îşi răsfeţe soţia. Fostul prezentator i-a oferit soţie sale o vacanţă departe de ţară, tocmai pentru a o îndepărta de stresul care a încercat-o în timpul competiţiei. "Altă zi, aceeaşi iubire! La “Turnul Alb” din Salonic, fostă închisoare otomană, azi un reper al oraşului", a fost mesajul postat de Mădălin  pe un site de socializare.

84263040 2799045373488287 6646735029005189120 n jpg jpeg

Cei doi au avut o relaţie greu încercată de-a lungul timpului, dar au ştiut să îşi rămână alături. Şarmantul brunet i-a fost alături Cristinei şi când a fost diagnosticată cu depresie.

„Cea mai dificilă etapă pe care am trăit-o a fost depresia. A fost o perioadă foarte grea pentru mine, a durat aproape doi ani de zile. Totodată, mă bucur că am trăit-o, pentru că am învăţat foarte multe lucruri şi m-am schimbat eu ca persoană, în sensul bun, ca să pot să îmi trăiesc viaţa altfel.  În momentul când a venit, eu eram o persoană care ardea din orice, mă consumam extrem de mult şi eram foarte pasională în orice lucru pe care îl faceam. După ce am trăit acel episod, am învăţat că poţi să faci cu aceeaşi pasiune lucrurile, mă refer la partea profesională, că la mine din zona asta a apărut depresia”, mărturisea Cristina Şişcanu pentru OK!Recente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg