Mădălin Ionescu: " Virusul este unul inventat în laborator. Sunt medici care mi-au spus clar că nu se vor vaccina"

5 ianuarie, 2021
5 madalin22 jpg jpeg

Mădălin Ionescu e revoltat. Prezentatorul crede că suntem trimişi la vaccinare, deşi nu suntem imformaţi despre acest proces şi despre perioada în care suntem imunizaţi.  

“Am înţeles din spoturile difuzate la tv ca “vaccinul ( care din ele ?) e eficient”. L-a întrebat vreun “moderator” pe Nea Arafat, gurul COVID din România, ce înseamnă asta ? Pentru cât timp ne oferă imunitate ? Pentru o lună, două, trei, şase ? Un an? Doi ? Dacă eficienta acestor vaccinuri antigripale ţine şase luni , ce o sa facem ? O să ne vaccinăm de două ori, poate trei ori pe an ? Aşa vom face pana la sfârşitul vieţilor noastre ? Altfel nu vom avea acces la unele drepturi ? Aţi auzit de vaccinuri gripale care să poată asigura o imunitate pentru o perioadă mai îndelungată ? Acest virus nou a fost obţinut prin mixarea unui coronavirus existent cu unele elemente provenite din vietăţi precum liliacul, pangolinul şi altele, apoi cocktailul a fost pregătit pentru atacarea organismului uman. S-a obţinut o nouă gripă, prieteni. Nimic mai mult . O nouă gripă. Asta este COVID 19. O gripă la care rata de vindecare a celor afectaţi este de aproape 98 la sută ( fără ajutor medical sau cu ajutor medical sumar). O gripă care, da, poate ucide, dar o gripă cu care ne vom obişnui foarte repede. Cât de eficiente sunt vaccinurile antigripale cu tot cu tehnica nouă căreia i se face reclamă la televizor ? O să ne ferească de noua răceală 9 luni, în loc de şase, de exemplu ? Un an şi jumătate în loc de unul ? Asta ne dorim ? Sunt medici care mi-au spus clar că nu se vor vaccina. Sunt medici care se confruntă cu COVID din martie, anul trecut, şi care mi-au spus că din punctul lor de vedere vaccinurile nu vor rezolva problema COVID 19, ci tratamentul medicamentos . De ce ? Pentru ca virusul care generează afecţiunea COVID 19 este inteligent şi suferă mutaţii periodice . Ce înseamnă asta ? Că atunci când un vaccin iese pe piaţă are mari şanse să nu mai fie compatibil întru totul cu modificările pe care le-a cunoscut SARS CoV 2 . Punct. Nu intru în alte detalii. În plus... sunt specialişti de anvergură din afară care consideră această poveste a vaccinarii drept un experiment colectiv de inspiraţie nazistă, un act totalitar fără precedent in istoria umanităţii”, scrie Mădălin Ionescu pe Facebook.

Vedeta TV crede că virusul  este unul inventat in laborator. “Au spus-o voci superautorizate din lumea medicală, laureaţi de premii Nobel. Dacă a fost creat în laborator, înseamnă ca există un grup care a conspirat pentru obţinerea lui . De exemplu, nea Anthony Faucci, unul din liderii mondiali ai acestei crize, a băgat bani, prin institutul pe care îl păstoreşte, ani de zile în institutul din Wuhan. E de notorietate. Bani au băgat şi mega-companii care au divizii comerciale în zona cosmeticelor sau în branşa Big Pharma. Nu le dau numele. Revenind, dacă există un grup care a conspirat pentru obţinerea acestui virus şi pentru lansarea lui în lume, deci pentru atacarea unor mari colectivităţi umane, e clar că a pregătit şi antidotul. Aşadar ... unele din aceste vaccinuri ne pot fi vârâte pe gât tocmai de cei care au provocat criza şi de lacheii lor din diverse tari, agenţi de influenţă ai acestui grup criminal suprastatal. Mega afacere şi in acelaşi timp un război cumplit împotriva a miliarde de oameni nevinovaţi , care sunt supuşi unor abuzuri de proporţii. Doar naivii sau propagandaştii COVID îşi permit să ignore aceasta perspectivă sau să o bagatelizeze intenţionat. La noi ...agenţii de influenţă reduc orice opinie pertinentă la marota “ăia care nu cred că există virusul”. O fac special, pentru a banaliza, pentru a fixa în conştiinţa publică ideea că orice perspectivă diferită asupra actualei crize este neserioasă. Aşa se întâmplă şi cu spoturile guvernamentale idioate pe tema vaccinarii, care au inundat micul ecran. “Fii responsabil, vaccinează-te !”, ţi se spune de zeci de ori pe zi. Care e mesajul subliminal de aici ? Că toţi cei care nu se vaccinează sunt iresponsabili ! O atitudine inadmisibilă, de o aroganţă şi o nesimţire fără margini ! Convinge-mă, explică-mi, răspunde la întrebări venite din surse obiective, nu de la agenţii tăi plătiţi din presă. În loc să mă convingi, mă jigneşti din prima clipă, ba chiar, mă ameninţi mai mult sau mai puţin direct, mai mult sau mai puţin voalat pe diverse canale că îmi voi pierde anumite drepturi sau libertăţi dacă nu mă vaccinez ? Treaba asta nu arată bine deloc. Deloc. Eu unul sunt pentru vaccinare, pentru progres, de partea ştiinţei în general, dar în acest caz lucrurile sunt dubioase rău. Aştept să văd o poziţie raţională la nivelul puterii, fără excese propagandistice penibile, şi cu informatii cât se poate de pertinente legate de vaccinurile de pe piaţa românească. O întrebare la final ... Îmi explicaţi şi mie de ce mulţi medici, unii de foarte mare calitate, nu vor să se vaccineze ?”



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg