Madonna scandalizează din nou! Vedeta a recreat scena morţii lui Marilyn Monroe într-un pictorial controversat

3 noiembrie, 2021
1 madonna v magazine3 jpg jpeg

Madonna nu se află la prima scenă în care o interpretează pe Marilyn Monroe, însă, este, cu siguranţă, una dintre cele mai macabre.

Diva de 63 de ani scandalizează din nou, cu acest pictorial deranjant, din ediţia de noiembrie a revistei V. Căci imaginile sunt, într-adevăr, greu de privit.

Practic, artista a recreat scena sinuciderii actriţei Marilyn Monroe. Madonna este cunoscută pentru apetitul său de a contraria, de a face lucruri pe care mulţi nu le concep. Este o carte pe care a jucat-o des în decursul carierei sale. În videoclipul său ”Material Girl”, o Madonna tânără recreează o scenă celebră a lui Marilyn Monroe.

Însă şedinţa foto de acum este greu digerabilă. „Îngrozitoare şi nepotrivite”. Aşa au fost catalogate cele mai recente fotografii cu Madonna, despre care fanii lui Marilyn Monroe spun că recreează scena sinuciderii acesteia din 1962.

11 madonna v magazine9 jpg jpeg

Controversatele fotografii, puternic retuşate, au fost făcute de Steven Klein pentru cel mai recent număr al V Magazine. Cântăreaţa de 63 de ani apare şi pe coperta revistei, întinsă cu faţa în jos pe o saltea albă.

Cadrele au fost inspirate de iconica The Last Sitting a lui Bert Stern, ultima şedinţă a lui Monroe, care a avut loc cu doar şase săptămâni înainte de moartea ei, la doar 36 de ani.

Fanii s-au scandalizat pe Twitter, comentând fie obsesia de o viaţă a Madonnei pentru Monroe, fie faptul că anumite persoane pot interpreta greşit scena: „După ce factorul şoc se disipează, vezi că glamour-izează sinuciderea”. „Trebuie să fie trist să mai ai nevoie de atâta atenţie”, a zis încă un internaut. „Şi asta este de-a dreptul scârbos.”

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg