Mai hot decât Ben Affleck? Cu el l-a înlocuit Jennifer Garner pe fostul soț care-a făcut-o să sufere

15 august, 2023

Jennifer Garner a fost surprinsă weekendul trecut cu iubitul ei, John Miller, bărbatul discret cu care a început o relație după ce a divorțat de Ben Affleck.

Actrița în vârstă de 51 de ani a fost fotografiată alergând împreună cu omul de afaceri în vârstă de 45 de ani, pe străzile cartierului Brentwood din Los Angeles, acolo unde locuiește Garner.

Jennfer Garner profimedia 0796999548 jpg

Jennifer are o relație cu John Miller încă din 2018. Ei sunt rar văzuți împreună în public, iar actrița nu a pozat niciodată împreună cu iubitul ei pe covorul roșu.

O sursă a declarat pentru Us Weekly că lui Miller nu îi place deloc lumea Hollywood-ului. „Lui Jennifer îi place cât de puțin îi pasă lui de lumina reflectoarelor sau de toate chestiile de la Hollywood”, a spus sursa respectivă.

„Este foarte diferit de relația lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez. Nu-i veți vedea niciodată ținând cont de camerele de filmat sau participând împreună la evenimente, pur și simplu nu este stilul lor.”

Amicul lui Garner a continuat: „Sunt fericiți să fie un cuplu obișnuit, discret și nu au nevoie de validarea nimănui pentru a ști că sunt meniți să fie împreună.”

Imaginile cu cei doi iubiți la jogging apar la o săptămână după ce Garner a fost văzută îmbrățișându-l călduros pe fostul ei soț, Ben Affleck, în vârstă de 50 de ani, tatăl celor trei copii ai ei: Violet, de 17 ani, Seraphina, de 14, și Samuel, de 11.

Atunci, Ben a dat o fugă până la Florența, ca să se întâlnească acolo cu cei trei copii și fosta soție, aflați în vacanță în Italia. Ben Affleck a ajuns în Cizmă cu un avion privat, iar revederea a fost din cale afară de emoționantă: ai fi zis că nu s-au văzut de ani de zile.

Ben Affleck, momente tandre cu fosta soție Jennifer Garner, Profimedia (4) jpg

Mai interesant este că foștii soți Ben și Jennifer Garner au părut super fericiți de revedere. Aceștia s-au îmbrățișat strâns, făcând deliciul paparazzilor, însă e clar că între ei nu mai este loc decât de o frumoasă prietenie.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg
Theo Rose si Anghel Damian s au casatorit   FOTO Instagram  (1) jpg
Jennifer Aniston, Profimedia (3) jpg
Kate și Lila Moss colaj jpg
FotoJet Lima jpg
Emmanuel Macron, Regina Mathilde, Regele Philippe al Belgiei si Brigitte Macron la Palatul Elysee   profimedia 0921067478 jpg
colaj vedete OK jpg
Jennifer Garner cu Samuel, Profimedia (1) jpg
Brooke Shields, Profimedia (6) jpg
Courtney Sixx and Cindy Crawford, Profimedia (1) jpg
Pamela Anderson GettyImages 2177501839 jpg
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
Adrian Nartea Foto Mihai Stetcu jpg