Majda Aboulumosha, atacată pentru că e de culoare. Cu ce s-a luptat prezentatoarea

3 iunie, 2020
2 maj jpg jpeg

Pe fondul protestelor din SUA şi Franţa, Majda face o mărturisire tulburătoare. Prezentatoarea de la Antena Stars recunoaşte că şi ea a fost de multe ori nedreptăţită pentru că e de culoare. A iertat însă şi a mers mai departe.

”Mă doare pentru tot ce se întâmplă în lume, nu sunt indiferentă la ceea ce aud, poate că am fost afectată în mod direct când eram mică. Inclusiv acum am fost reticientă dacă ar trebui să scriu sau nu, probabil mi-a rămas o traumă să nu cumva să creadă cei din jur altceva sau să judece. Dar eu mereu m-am ghidat după ce simt, m-am ghidat după ce transmit oamenilor. Mi-e greu să accept că la unii oameni în suflet e atâta durere încât o împrăştie atât de mult în jurul lor. Ştiu! Probabil o să spui că noi suntem prea departe de ce trăiesc americanii sau alţii. Dar uite ... aşa s-a spus şi despre China... la noi nu ajunge. Noi trebuie să fim empatici, dacă nu putem ajuta fizic să facem bine, măcar să trimitem un gând bun oriunde în lume.

În urmă cu patru ani, când mi-a zis un domn “ia-ţi cioară copilul de aici “, am crezut că îmi fuge pământul de sub picioare. M-am uitat la Jacqueline şi mi-am dat seama că eu vreau să aştern bunătate în inima ei, că nu vreau sa răspundă cu rău la rău. Şi mi-am luat copilul de mână şi mi-am văzut de drum, iar când m-a întrebat de ce m-a numit acel om aşa, i-am spus ca nu a ştiut cum mă cheamă şi că cioara este cea mai inteligentă pasăre de pe pământ. Am stat cu prosopul pe mine la plaja pâna la vârsta de 15 ani, de frica să nu mă bronzez ca să fiu la fel.Târziu am înţeles ca nu era vorba despre mine, era vorba despre ei”, povesteşte Majda.

Actriţa crede că iubirea ne poate ajuta să vedem viaţa cu alţi ochi. "Sunt un om relaxat, nu-mi doresc nici să impresionez, nici să pozez în vreo fericită, nici să fiu perfectă. Încerc cât pot de mult să vă îndemn să vă concentraţi pe inima voastră, sa fiţi buni, să vă hrăniţi sănătos, să oferiţi iubire şi să nu încercaţi să fiţi la fel. Suntem diferiţi, dar toţi avem ceva în comun ... iubirea. Ea e acolo, în inima ta, aşa ca las-o să fie simţită".Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg