Mandat de percheziţie şi confiscare pentru telefonul lui Alec Baldwin, după incidentul tragic de pe platourile de filmare din New Mexico

17 decembrie, 2021
1 alec baldwin2 jpg jpeg

Autorităţile din Santa Fe, New Mexico, au emis joi un mandat de percheziţie pentru telefonul actorului Alec Baldwin, după moartea nedreaptă a Halynei Hutchins pe platourile de filmare.

Şeriful ţinutului Santa Fe crede că în telefonul lui Baldwin există conversaţii relevante care pot descoperi motivul pentru care Baldwin a apăsat pe trăgaci în octombrie crezând că are de-a face cu gloanţe oarbe. Anchetatorii i-au cerut telefonul lui Baldwin, însă actorul în vârstă de 63 de ani a refuzat, explicându-le că au nevoie de mandat, potrivit unui document obţinut de The Post.

Baldwin a apăsat pe trăgaci în timpul repetiţiilor, crezând că are o armă de recuzită, dar a ucis-o pe Hutchins şi l-a rănit pe regizor. Pe telefonul victimei s-au găsit conversaţii legate de filmul blestemat încă din 14 iulie, de aceea autorităţile sunt de părere că este nevoie să se strângă cât mai multe date, pentru o anchetă completă.

 Hutchins, în vârstă de 42 de ani, originară din Ucraina, a fost inclusă în 2019 pe lista directorilor de imagine în ascensiune din Statele Unite.

La începutul acestei luni, Baldwin i-a spus lui George Stephanopoulos de la ABC News că „nu a apăsat pe trăgaci”. De asemenea, el a susţinut că altcineva, nu el, a introdus cartuşul adevărat în armă.

Armuriera Gutierrez-Reed a afirmat că „nu credea că cineva de pe platoul de filmare ar fi atât de rău intenţionat” pentru a aduce muniţie reală pe platou, se arată în documentele oficiale.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg