Mandat de percheziţie şi confiscare pentru telefonul lui Alec Baldwin, după incidentul tragic de pe platourile de filmare din New Mexico

17 decembrie, 2021
1 alec baldwin2 jpg jpeg

Autorităţile din Santa Fe, New Mexico, au emis joi un mandat de percheziţie pentru telefonul actorului Alec Baldwin, după moartea nedreaptă a Halynei Hutchins pe platourile de filmare.

Şeriful ţinutului Santa Fe crede că în telefonul lui Baldwin există conversaţii relevante care pot descoperi motivul pentru care Baldwin a apăsat pe trăgaci în octombrie crezând că are de-a face cu gloanţe oarbe. Anchetatorii i-au cerut telefonul lui Baldwin, însă actorul în vârstă de 63 de ani a refuzat, explicându-le că au nevoie de mandat, potrivit unui document obţinut de The Post.

Baldwin a apăsat pe trăgaci în timpul repetiţiilor, crezând că are o armă de recuzită, dar a ucis-o pe Hutchins şi l-a rănit pe regizor. Pe telefonul victimei s-au găsit conversaţii legate de filmul blestemat încă din 14 iulie, de aceea autorităţile sunt de părere că este nevoie să se strângă cât mai multe date, pentru o anchetă completă.

 Hutchins, în vârstă de 42 de ani, originară din Ucraina, a fost inclusă în 2019 pe lista directorilor de imagine în ascensiune din Statele Unite.

La începutul acestei luni, Baldwin i-a spus lui George Stephanopoulos de la ABC News că „nu a apăsat pe trăgaci”. De asemenea, el a susţinut că altcineva, nu el, a introdus cartuşul adevărat în armă.

Armuriera Gutierrez-Reed a afirmat că „nu credea că cineva de pe platoul de filmare ar fi atât de rău intenţionat” pentru a aduce muniţie reală pe platou, se arată în documentele oficiale.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg