Manuela Hărăbor, despre cum a luat covid şi ce face în izolare

12 octombrie, 2021
6 harabor1 jpg jpeg

Manuela Hărăbor a intrat în izolare după ce a fost diagnosticată cu coronavirus. Actriţa spune că a contactat boala  de la un coleg, iar apelul celor de la DSP s-a lăsat mult aşteptat, deşi ea a ieşit pozitiv pe 1 octombrie.

“Am fost în turneu cu un spectacol, unul dintre colegii mei era infectat fără să ştie, nu avea simptome. Nu m-a sunat nimeni. Am fost confirmată pozitiv pe data de 1 octombrie.

Mai este un aspect extrem de important, şi aici nu găsesc vină decât în vârful autorităţilor, testarea, dacă un cetăţean care nu are la dispoziţie o sumă de bani, care este considerabilă, să te duci să faci un test la o clinică, ca să poată să te ia în evidenţă. Dacă suni DSP, am exemplul unei colege de-ale mele, care a chemat DSP pentru că avea băiatul confirmat cu un test rapid pozitiv, iar DSP, la un copil de 12 ani, a venit după 5 zile. Dacă această boală ar fi luată şi tratată din prima zi, de la primul simptom, dacă medicii de familie ar avea libertatea şi posibilitatea să prescrie reţete din prima zi, vă garantez că nu vor mai fi pline secţiile de ATI”', spune actriţa.

“Am bifat toate activităţile pe care le-am putut face în izolare. Ordine în dresing, schimbat haine de primăvară/vară cu cele de toamnă/iarnă (şi pentru mine şi pentru Andrei), curăţenie, spălat, gătit, alintat mâţe, repetiţie texte din spectacole, vizionat filme, vorbit la telefon. Azi m-am coafat. E bine!

P.S. Încă aştept DSP-ul să mă întrebe de sănătate.

P.P.S. Ora 15.40 M-a contactat DSP-UL!

O doamnă extrem de amabilă şi drăguţă. Pesemne că mi-a citit postarea şi i s-a făcut milă de mine!”Recente pe Ok! Magazine

PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}