Marcel Pavel, mărturii după ce s-a vindecat de coronavirus: "Am tuşit sânge, am făcut 45 de injecţii, nu am mâncat 7 zile"

14 iulie, 2020
6 marcel pavel coronavirus vindecat 3 jpg jpeg

Marcel Pavel a fost printre primele vedete din România infectate cu coronavirus. A petrecut peste 10 zile în spital, s-a vindecat, dar a trecut prin momente delicate. Abia acum a povestit cu ce s-a confruntat, ce tratament dificil a făcut. Este fericit că s-a vindecat, că poate fi alături de familia sa!

Pe 17 iunie aflam că Marcel Pavel fusese infectat cu coronavirus. Celebrul artist a fost internat la Spitalul "Matei Balş" din Capitală pentru îngrijiri. Din păcate, medicii au descoperit că suferă şi de o dublă pneumonie, aşa că a fot nevoie de o atenţie sporită şi de un tratament adecvat. Celebrul artist, din spital, a făcut mai multe declaraţii, i-a rugat pe oameni să respecte măsurile impuse. 

Cântăreţul a oferit acum un interviu pentru Antena 3, după ce s-a întors din vacanţa în care a fost plecat. A mărturisit că tuşea cu sânge şi îi erau făcute multe injecţii pe zi: "Era infernal, odată la patru ore mi se făceau injecţii, după care la şase ore. Am avut tuse cu sânge, am fost şocat. Aveam sânge pe plâmân. Eram la doar un pas să fiu intubat, dacă nu mă internam", a povestit el. 

2 marcel pavel in spital 1 jpg jpeg

Mărturisile dureroase continuă: "Toţi suntem bulversaţi, îi văd cum se manifestă, unii pacienţi nu recunosc. E plină lumea de dezinformări şi fake news. Cum îţi permiţi să spui că virusul nu există. Eu am fost jumătate echilibrat, am spus sigur ceva există. Suntem pe primul loc în Europa. Familia mea a fost afectată. Fetiţa mea a mi-a pus întrebarea aceasta legată de coronavirus, mi-a spus că nu mai vreau să mă uit la televizor, nu vreau să mor. Când mi-a spus fetiţa mea acest lucru, mi-a căzut cerul în cap. Un copil de 7 ani mi-a spus asta, când eu încă eram sceptic. Sunt foarte documentaţi copiii din ziua de azi. 

Soţia mea a suferit foarte mult, dar nu se manifestă. Dar s-a consumat foarte mult. Iar băieţii mă întrebau în fiecare zi dacă sunt bine. (...) Credeam că-i conspiraţie, război economic, nu-s cadru medical, dar acum m-a speriat. N-am avut nimic până acum 3 săptămâni.  La filmări la „Te cunosc de undeva” erau 40 de grade, 11 ore am stat acolo, am dormit doar 2-3 ore pe noapte, s-a instalat la sinusuri. Am luat boala de la o colegă, dar a căzut totul pe umerii mei. Dureri de cap groaznice şi de ochi, temperatura 37, 5. Transpiram. Se instalase această pneumonie dublă. Am facut test COVID-19 şi radiografie pulmonară. Medicii mi-au zis că nu-i de joacă."

Adriana Trandafir e încă internată în spital

Actriţa e încă în spital, se pare că primeşte tratament. Şi ea este colegă cu Marcel Pavel la "Te cunosc de undeva". 

"Eu şi Adriana Trandafir am fost rău, eu cel mai rău, Adriana nu s-a externat nici acum, deşi eu am fost foarte rău...80 % saturaţie în sânge, mi-au pus masca de oxigen. Fac injecţii şi acum. 45 de injecţii cu anticoagulant am făcut în spital, mai am 15. Nu puteam sta în picioare, aveam ameţeli, nu am mâncat 7 zile, nu puteam să respir, aveam senzaţia că mă sufoc. Am şi acum o durere surdă la spate, simt un junghi în spate când respir adânc.", a mai adăugat el pentru Antena 3. 

1 romica9 jpg jpeg
27 ok magazine jpg jpeg

O nouă ediţie OK! Magazine te aşteaptă la toate punctele de difuzare. Subiecte hot, şedinţe foto şi interviuri exclusive şi o poveste regală desprinsă din cufărul cu secrete de la Palatul Windsor.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg