Marea greşeală pe care Bella Hadid a făcut-o la 14 ani. Vedeta regretă şi acum

16 martie, 2022
1 profimedia 0669319699 jpg jpeg

Unele acţiuni pe care le facem ne pot schimba viaţa pentru totdeauna. Bella Hadid, aflată la ceasul mărturisirilor, a recunoscut că a făcut un lucru regretabil la 14 ani.

Dacă ar putea da timpul înapoi, vedeta e convinsă că n-ar mai repeta greşeala. Bella apare pe coperta celebrei reviste Vogue în ediţia de aprilie. Şi tot aici a făcut confesiunea: regretă că şi-a operat nasul la doar 14 ani. Diva spune că ar fi trebuit să accepte darul strămoşilor, să poarte cu mândrie nasul pe care l-a avut de la naştere. Superba brunetă e conştientă că întreaga fizionomie s-a schimbat total, odată cu rinoplastia.

Hadid, acum în vârstă de 25 de ani, a fost acuzată că s-ar fi operat masiv, până a ajuns să fie copia la indigo a Carlei Bruni.

Bella explică greşeala. Susţine că şi-a operat doar nasul, iar chipul îi era mai plin dată fiind vârsta fragedă la care a început să fie fotografiată. Ea spune că dacă şi-ar fi făcut alte operaţii, nu ar fi ezitat să recunoască. Şi face şi câteva declaraţii surprinzătoare pentru Vogue: ”Eu am fost sora urâtă. Eram brunetă şi nici pe departe la fel de apreciată ca Gigi.”

Timpul va dezvălui dacă Bella s-a operat mai mult sau nu. Nici mama sa nu a recunoscut, mulţi ani. Yolanda Hadid a comentat în 2019: ”Fiicele mele nu s-au injectat cu fillere, nu au Botox. Nu ar fi făcut greşeala asta, după ce au văzut prin ce am trecut.” Iar Yolanda a negat şi ea mult timp intervenţiile. Timpul însă le descoperă, iar vedetele recunosc chiar ele însele, la ceva timp după intervenţii.

Bella a făcut recent multe dezvăluiri. Ea a discutat cu fanii săi despre problemele sale de sănătate mentală. În ianuarie, a recunoscut că a trecut printr-o depresie severă şi de aceea a luat o pauză de pe social media. A recunoscut că s-a confruntat cu depresia şi anxietatea, dar le transmite oamenilor că e nevoie să îţi asculţi traumele, durerile, bucuriile, dar şi rutina, în aşa fel vei învăţa multe despre durere şi cum să o gestionezi. Supermodelul în vârstă de 25 de ani le reaminteşte fanilor că sănătatea mentală şi dezechilibrele nu sunt lineare, ci ca un roller coaster, cu suişuri şi coborâşuri.

De asemenea, a avut mari probleme şi cu alcoolul. Multe mărturii le-a făcut direct pe pagina sa de socializare, în lacrimi.



Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg