Marilyn Monroe, Liz Taylor sau Ava Gardner. Duelul în bikini al divelor de altădată

16 august, 2020
5 gettyimages 515984024 jpg jpeg

Au fost în vremurile în care nu existau filtre pe Instagram, cu care să-ţi ajustezi imperfecţiunile.

Şi nici Photoshop pentru slăbit virtual, după o şedinţă foto în bikini. Cu toate acestea, divele de altădată erau incredibil de sexy în costumele lor de baie retro.

Ursula Andress

Elveţianca ajunsă astăzi la 84 de ani a fost prima Bond Girl din primul film al celebrei serii cu Agentul 007, Dr. No. Văzând aceste poze cu actriţa în costum de baie, de prin anii ´60, nu ne mirăm că a fost unul dintre sex simbolurile feminine ale vremurilor. Până la urmă, vorbim de o divă care-şi datorează cariera unei perechi de bikini, aşa că era musai să arate demenţial într-una.

Elizabeth Taylor

Prin anii ´50, costumele de baie dintr-o piesă erau imaginea eleganţei la plajă. Şi cine putea să fie mai elegantă decât diva absolută a Hollywood-ului de altădată, Dame Elizabeth mai exact?! Actriţa care a plecat dintre noi în 2011 ştia ce să evidenţieze, în tinereţea ei de divă: talia subţire şi decolteul generos.

Raquel Welch

Aici ajungem în perioada revoluţiei sexuale, când începea să se renunţe serios la textilă, mai ales pe plajă. În anul 1977, de când datează această poză, bikinii erau mai mici, sutienele lipseau, iar părul permanent era cool. Raquel are acum 79 de ani şi o colecţie impresionantă de amintiri foto cu sau fără costum de baie.

Ava Gardner

O splendoare în galben, pe un şezlong din lemn, la plajă. Această fotografie din anul 1945 demonstrează de ce a revenit moda costumelor de baie cu slipi cu talie înaltă, care acoperă tot. Vechiul sexy poate fi şi noul sexy, iar marea iubire a lui Frank Sinatra este cel mai bun exemplu în acest sens.

Natalie Wood

Legendara actriţă era frumoasă, dar nu neapărat şi sexy. Dintre toate divele de altădată în costum de baie, ea pozează cel mai puţin provocator. Poza datează din anul 1961, iar costumul are un model cam prea îmbrăcat, chiar şi pentru acele zile. Farmecul regretatei actriţe este, însă, cât se poate de autentic.

Marilyn Monroe

Nu exagerăm când spunem că sex-simbolul absolut a avut mai multe poze în costum de baie decât îmbrăcată. Poate şi fotografii erau încântaţi de uşurinţa cu care aceasta accepta să se dezbrace, chiar şi-ntr-un costum de baie întreg, ca în această poză din anii ´50. Voluptuoasa actriţă era o adevărată California Girl, îndrăgostită de plajă şi de soare.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg
FotoJet Harper jpg
Mihai Morar Daniel Buzdugan jpeg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (6) jpg
FotoJet Demi jpg
Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO Profimedia