Marina Almăşan: "Nimic nu mai e ca înainte. O forţă nevăzută a suprimat orice formă de viaţă''

18 martie, 2020
1 marina1 jpg jpeg

Marina Almăşan reîntregeşte lista vedetelor care au fost nevoie să intre într-o vacanţă forţată după ce pandemia a pus stăpânire pe România.

Prezentatoarea TV pare tot mai apăsată de vremurile pe care le trăim, dar încearcă să nu îşi piardă speranţă, chiar dacă nimic nu mai e ca înainte.

"Cândva, în platoul emisiunii noastre era lume multă. Era veselie, o atmosferă caldă, oamenii erau destinşi, invitaţii veneau cu drag, publicul era incântat să se amestece cu vedetele. Acum...platourile de filmare sunt pustii.. Camerele de filmat au încremenit, întunericul a pus stăpânire pe locurile altădată pline de lumină. Totul arată precum un deşert, lipseşte viaţa. Cu cateva excepţii ( colegii care lucreaza la foc continuu si spre care îmi îndrept admiraţia şi gândul meu bun) , televiziunea pare a fi un teritoriu selenar, în care o forţă nevăzută a suprimat orice formă de viaţă...

Amintirile sunt însă puternice şi colorate. La fel ca şi speranţa noastră că lucrurile vor reintra cât de curând în normalitate. Să nu ne invidiaţi că stăm acasă, că avem o “vacanţă” prelungită..Noi, cei din această meserie, ne găsim cu greu locul în afara platourilor de filmare, departe de invitaţii noştri şi de telespectatori - cei care ne-au definit, până mai deunăzi, existenţa... Mi-e dor sa-mi salut, din nou, telespectatorii mei dragi, să le vorbesc, să-i bucur sau să-i întristez cu subiectele mele, să le aduc în casă poveştile ticluite , alături de echipa mea minunată. Mi-e dor şi de aceasta din urmă, care mi-a fost familie atâta vreme. Vorbim între noi , ne scriem, ne sunăm , dar...parcă nimic nu mai e ca înainte", mărturiseşte Marina Almăşan pe o reţea de socializare.

Dincolo de toate astea, vedeta TV se simte dezamăgită că părăseşte magazinul cu coşul gol, asta după ce rafturile au fost luate cu asalt.

"Îmi încep ziua cu o rugăminte:Când vă mai faceţi aprovizionarea si năvăliţi precum lăcustele asupra rafturilor cu alimente, gânditi-vă şi la fraierii ca mine, care vin rar şi cumpără puţin! Sigur, şi un coş plin cu AER poate fi o opţiune, dar pot şti eu, oare, dacă aerul nu e şi el infestat?!? Că la dezinfectat aere chiar nu mă pricep!"🥴Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg