Marina Almăşan regretă că nu poate face Paştele cu rudele lui Georgică Cornu

14 aprilie, 2020
1 george1 jpg jpeg

Coronavirusul o împiedică pe Marina Almăşan să facă Paştele cu Georgică Cornu şi cu rudele acestuia. Vedeta de la TVR se duce cu gândul la tabloul de anul trecut, când totul arăta altfel. 

“Eu nu am rude la ţară. De când bunica mea din Ardeal a plecat la îngeri, amputându-mi bucuria vacanţelor la ţară, m-am aciuat şi eu pe “la ţara” altora. M-am bucurat de fiecare întâlnire cu natura, cu mirosul de fân cosit, chiar şi cu cel de bălegar, m-am împrietenit cu vieţuitoarele de prin gospodării, încercâmd să le desluşesc graiul, am încercat să trăiesc viaţă de ţăran, fără fiţe şi cu drag de pământ, mâncând mămăligă şi bucurându-mă de cireşele smulse din copac. Aşteptam şi acum cu nerăbdare sărbătorile de Paşti, pentru a onora invitaţia unor oameni dragi mie, unde, în ultima vreme mi-am încărcat bateriile, de sărbători : undeva, aprope de Dunăre, în vârf de munte, într-o Gornoviţă cu numele ca un susur de izvor împiedicandu-se de pietrişul ce-i arată calea... Acolo, sus, sub cerul unde nici măcar coronavirusul nu se încumetă să se avânte, o mână de oameni dragi mie - rudele lui Georgică - ştiu că vor vopsi ouă cu coji de ceapă, vor transforma mielul în nenumărate bucate “ca la ţară”, vor scoate din cuptor cozonacii parfumaţi şi se vor uita către poartă, aşteptând să intru pe ea..iar eu...nu voi intra...Aşa că nu-mi ramâne decât să-mi strecor privirea în fotografiile anilor trecuţi, aşteptând cuminte Paştele viitor, pentru a-l răzbuna pe acesta”, scrie Marina Almăşan pe un site de socializare.

3 george jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Corina Caragea foto Pro TV Dechidere SSS06076  update (1) jpg
TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg