Marion Cotillard s-a dezbrăcat de dragul actoriei. A apărut goală puşcă într-un film

21 septembrie, 2017
marion cotillard wenn23248852 jpeg

A născut cel de-al doilea copil acum 5 luni, iar Marion Cotillard arată fenomenal acum. Actriţa despre care s-a zvonit că ar fi fost cauza divorţului dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie, a avut curajul să apară complet goală în cel mai nou film al său, "Les Fantômes d'Ismael".

Despre ea s-a spus că ar fi fost cauza despărţirii dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie.

Ea este una dintre cele mai apreciate actriţe franceze de la Hollywood, asta şi datorită spiritului său dezinvolt de care dă dovadă, atât pe platourile de filmare, cât şi în viaţa de zi cu zi. Este acea actriţă care se mulează perfect pe orice rol şi este naturală în jocul său actoricesc, asta şi pentru că are o încredere remarcabilă în abilităţile sale, dar şi în aspectul fizic. Marion Cotillard este acum actriţa principală din filmul francez "Les Fantômes d'Ismael", iar la 41 de ani şi cu doi copii acasă, a acceptat să apară fără haine pe marile ecrane.

Nu există îndoială că a şocat o audienţă întreagă care nu se aştepta să o vadă aşa, goală puşcă şi fără pic de inhibiţii, într-o scenă incendiară a filmului premiat la Cannes. Pentru o interpretare desăvârşită, actorii mai fac şi sacrificii - fie se dezbracă, ori se îngraşă şi slăbesc dramatic, îşi shimbă culoarea părului sau se tund la chelie.

A apărut complet goală într-un film.

Acesta este unul dintre cele mai interesante personaje în care se transpune actriţa - Carlotta Bloom, fosta soţie a lui Ismaël Vuillard, care a dispărut în mod misterios timp de 20 de ani. A fost căutată timp de un deceniu, iar în cele din urmă soţul a fost nevoit să o declară moartă. Scena înfăţişează revenirea ei şocantă, care îi schimbă total viaţa lui Ismail. Personajul lui Marion Cotillard îşi scoate hainele în soţului şi rămâne nemişcată timp de câteva secunde. Aşa că ea întregeşte lista actriţelor care s-au dezbrăcat în filme, de dragul actoriei. Fanii au putut să o vadă în toată spendoarea sa, cu sânii şi zonele intime descoperite, într-o scenă epică.

Sacrificii pentru un rol. S-a dezbrăcat pentru o scenă controversată dintr-un nou film.

Foto: "Les Fantômes d'Ismael"Recente pe Ok! Magazine

Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}