Marius Vintilă, revenire spectaculoasă în radio. Unde poate fi ascultat

4 februarie, 2022
2 marius3 jpg jpeg

Omul cu peste 20 de ani de experienţă în radio, atât în programe, cât şi în campanii de marketing, este noua voce oficială Digi FM.   

La fel ca şi Vlad Craioveanu, şi Marius Vintilă, una dintre cele mai apreciate şi îndrăgite voci din eterul românesc, se alătură echipei Digi FM. Marius îşi va lăsa amprenta vocală pe toate producţiile postului, devenind de la începutul acestei luni al doilea voice over al reţelei radio.

„Sunt bucuros să fac parte din nou dintr-o echipă de radio, mai ales că majoritatea viitorilor mei colegi îmi sunt în acelaşi timp foşti colegi. A fost o plăcere să mă prezint la interviul pentru acest job. El ne-a oferit ocazia să vorbim atât despre vremurile bune de altădată, cât şi despre vremurile bune care vor veni. Dincolo de cadrul familiar în care îmi voi defăşura activitatea există însă seriozitatea cu care am învăţat să tratăm radioul în peste 20 de ani de când ne ocupăm cu asta. Aceasta este provocarea din fiecare zi pentru noi, cei care suntem vechi în meserie. De asemenea, voi lucra în premieră la un radio de ştiri, de aceea mă aştept să am multe de învăţat de la colectivul redacţional”, spune Marius Vintilă.  

 Vintilă este emblematic pentru tot ce înseamnă voce radio şi tv în România. Cei care poate nu îşi mai aduc aminte de prezenţa lui în echipa PRO FM, cunosc cu siguranţă alte producţii TV şi radio care îi poartă „semnătura vocală”. Marius va lucra împreună cu Mara (Camelia Panaitescu), o voce cunoscută atât din campanii publicitare, cât şi din colaborări muzicale cu trupe precum Zob, Sensor şi Subcarpaţi.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate