Mărturie şocantă a lui Britney Spears, pentru a se elibera de tutela tatălui ei: "Am fost forţată să port sterilet ca să nu mai fac copii"

24 iunie, 2021
3 200926567 172700001534979 3080193971933448752 n jpg jpeg

Lupta lui Britney Spears în justiţie pentru a se elibera de tutela tatălui său continuă.

Ieri a avut loc o nouă înfăţişare la tribunalul din Los Angeles, iar fosta Regină Pop a depus o mărturie emoţionantă, cerându-i judecătorului s-o elibereze de tutela tatălui său, Jamie Spears, unul care îi administrează de 13 ani viaţa şi averea de 60 de milioane de dolari.

"Această tutelă este abuzivă. Vreau să mă căsătoresc cu iubitul meu şi să fac un copil cu el, dar nu mi se dă voie. Am fost forţată să port sterilet ca să nu mai fac copii", a dezvăluit, printre altele, Britney Spears în mărturia ei de 25 de minute.

După cum ştim, iubitul lui Britney este un instructor de fitness de doar 27 de ani, iranianul Sam Asghari, pe care vedeta de 39 de ani l-a întâlnit în anul 2016.

Britney a mai declarat că se simte ca o sclavă a tatălui său, care a pus posesia pe toate veniturile ei şi care a fost de acord ca doctorii să o treacă pe o medicaţie puternică, care includea pastile pe bază de litiu, una care o făcea să se simtă ca şi cum ar fi beată. Abuzul a continuat şi acum trei ani, când vedeta a fost internată într-o clinică pentru boli psihice şi a fost nevoită să stea pe un scaun timp de zece ore pe zi, o perioadă de o săptămână.

"Nu sunt fericită. Nu pot să dorm. Sunt furioasă şi scoasă din minţi. Mi-e frică de oameni şi nu am încredere în oameni", a mai declarat Britney judecătoarei, cerându-i să o elibereze de tutelă pentru a-şi trăi viaţa aşa cum vrea. Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg