Matt LeBlanc, dincolo de serialul "Friends". Depresii, căderi nervoase şi un mariaj eşuat

14 noiembrie, 2018
1 gettyimages 140949831 jpg jpeg

Friends, sitcomul despre un grup de şase tineri care încercau să răzbească în jungla new-yorkeză a ţinut audienţa lipită de ecranele televizoarelor, în întreaga lume Iar asta s-a tradus în celebritate cunoscută peste noapte pentru cei şase protagonişti ai iconicului serial.

O celebritate completată excelent de fenomenalul salariu de un milion de dolari pe episod, primit de fiecare dintre actorii din rolurile principale. Un lucru fără precedent până atunci, care a făcut din interpreţii lui Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Chandler şi Joey nişte milionari nesperaţi. Banii le-au adus, chiar şi pe moment, fericirea? Noi vă propunem să urmărim traseul părţii masculine din serial, înainte şi după faimă, cu bune şi cu rele.

Matt LeBlanc (51)

image

Personal stuff: căsătorit între 2003 şi 2006 cu Missy McKnight 

Tatăl unei fetiţe de 14 ani, Marina

Personaj: Joey Tribbiani

Trebuia să fie în acest serial şi un personaj ca el. Cuceritorul chipeş cu ceva succes în film, care dezbărca femeile din priviri şi-şi încerca norocul cu celebra frază “How you doin'?”. Joey este tipul cel mai puţin complicat din gaşca de prieteni vecini de bloc, însă actorul care-l interpretează, Matt LeBlanc, este la ani distanţă de el. Şi singurul dintre cei trei actori masculini distribuiţi în serial care a primit un Glob de Aur pentru munca lui de după “Friends”, şi anume sitcomul “Episodes” (2011-2017).

Iar faptul că, timp de doi ani, între 2016 şi 2018, a fost gazda celebrului show Top Gear, difuzat pe BBC, întregeşte ideea că Matt n-a sucombat odată cu încheierea serialului care l-a făcut faimos. Între paranteze fie spus, acest show i-a adus şi norocul în dragoste, în persoana unuia dintre producătorii Top Gear, Aurora Mulligan, cu 17 ani mai tânără decât Matt. Cum a aterizat el în „Friends”? A ajutat şi faptul că Matt era un tip atrăgător, cu un background în modelling, pe care producătorii îl ştiau din seriale precum “Familia Bundy” sau videoclipurile trupei Bon Jovi.

image

La fel ca în cazul celorlalţi doi băieţi din serial, succesul magnific a venit la pachet cu femei frumoase. Iar frumoasa lui Matt a fost, între 2003 şi 2006, modelul american Melissa McKnight, cu trei ani mai în vârstă decât el. Începutul sfârşitului acestui mariaj s-a înregistrat odată cu naştere fiicei lor, Marina, în 2004, fetiţa fiind diagnosticată cu o boală care-i afectează creierul, sistemul osos şi cel motric. N-a ajutat nici faptul că Matt îi dădea apă la moară soţiei sale cu numeroasele sale presupuse aventuri. Despre una dintre ele avea să vorbească, recent, chiar tatăl actorului, Paul LeBlanc, care pretinde că acesta s-a iubit cu nimeni alta decât colega lui de platou, Jennifer Aniston.

După ce s-a despărţit de Melissa şi după ce a primit diagnosticul necruţător legat de sănătatea fiicei sale (azi vindecată), Matt a decis să se retragă din atenţia publică, spunându-i agentului său să-i uite numărul de telefon timp de câţiva ani. "Ani de-a rândul, abia ieşeam din casă. Eram distrus. Nu puteam să mai am un program, nu-mi doream să fiu niciunde. Îmi permiteam asta pe-atunci. A fost o perioadă foarte întunecată. Aproape că am avut o cădere nervoasă”, îşi aminteşte, azi, Matt.

Acum, lucrurile s-au aranjat mult mai bine pe plan personal, el şi Melissa rămânând în relaţii amiabile în urma divorţului din 2006 şi împărţind custodia Marinei, astfel încît fiecare părinte să petreacă timp egal cu fata. E clar, Matt este familistul cu care nu l-ai fi asociat pe Joey, personajul lui.

Foto: guliver/getty images, profimedia.comRecente pe Ok! Magazine

Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu