Megan Fox, liber la iubire cu MGK. Va putea divorţa, în sfârşit. A reuşit să ajungă la o înţelegere cu Brian Austin Green

18 octombrie, 2021
1 fotojetmgk jpg jpeg

Megan Fox şi Brian Austin Green au ajuns la o înţelegere pentru a putea divorţa. Cuplul nu avea contract prenupţial.

Deşi îi stătea foarte bine lângă Brian Austin Green, Megan Fox este fericită abia acum, cu Machine Gun Kelly. Cei doi au adevărate maratoane de amor şi se pare că se potrivesc foarte bine din punct de vedere sexual.

Mai este puţin şi Megan Fox va deveni o femeie liberă, după ce a reuşit să ajungă la o înţelegere cu Brian Austin Green, ca divorţul să se poată pronunţa. Ambii soţi au deja alţi parteneri şi mai au nevoie doar de o semnătură a unui judecător pentru a deveni, în sfârşit, liberi.

Fox, în vârstă de 35 de ani şi Green, în vârstă de 48 de ani nu au semnat niciun contract prenupţial la căsătorie. Aşadar, potrivit legii în California, vor trebui să-şi împartă bunurile acumulate împreună, în timpul căsniciei lor de aproape 10 ani, notează TMZ.

Încă nu se cunoaşte dacă vreunul va plăti pensie alimentară, însă cei doi vor avea custodie comună pentru cei trei copii ai cuplului: Noah Shannon, 9, Bodhi Ransom, 7, şi Journey River, 5 ani.

Megan Fox a intentat divorţul în noiembrie 2020 şi foarte repede a făcut publică relaţia nouă cu cântăreţul Machine Gun Kelly, despre care a precizat că nu are niciun amestec în divorţul său.

Artista va reveni la numele său de fată şi din punct de vedere legal. Nici Green nu s-a lăsat mai prejos. El are o relaţie cu Sharna Burgess.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia (2) jpg
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg
FotoJet Harper jpg
Mihai Morar Daniel Buzdugan jpeg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (6) jpg
FotoJet Demi jpg
Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO Profimedia
Lady Gaga jpg
Smiley Simplu    Foto Petru Ivu 6 jpg