Mel B, desfigurată în bătaie. Ce a declarat fosta Spice Girl? Imaginile cu ea sunt cutremurătoare

14 mai, 2021
1 profimedia 0610747924 jpg jpeg

Mel B, b─âtut─â ┼či plin─â de v├ón─ât─âi. Abuzul ┼či violen┼úa vin din iad, iar Mel B vrea ca toat─â lumea s─â ├«n┼úeleag─â asta. De aceea, c├ónt─ârea┼úa a filmat un videoclip pentru toate victimele abuzului domestic ┼či pentru a le face pe femei s─â con┼čtientizeze c─â violen┼úa nu trebuie acceptat─â ┼či ├«n┼úeleas─â niciodat─â. ┼×i c─â dragostea nu trebuie s─â doar─â!

La r├óndul ei o femeie abuzat─â ┼či l─âsat─â cu traume imense, simte c─â prin aceast─â ac┼úiune poate reda ├«ncrederea zdrobit─â celor care au trecut sau trec prin infern. Fosta Spice Girl ├«n v├órst─â de 45 de ani vrea s─â atrag─â aten┼úia asupra violen┼úei asupra femeilor fiindc─â ┼či ea a trecut prin acest iad.

Abia acum c├ónt─ârea┼úa m─ârturise┼čte c─â a g─âsit iubirea ┼či bucuria de a tr─âi, c├ónd nici nu mai credea: ÔÇŁChiar nu m─â mai g├óndeam c─â voi putea ├«ncepe o rela┼úie romantic─â, dup─â trecutul pe care l-am avut.

stanga
dreapta
2 profimedia 0610747925 jpg jpeg
3 profimedia 0610747956 jpg jpeg
4 profimedia 0610747936 jpg jpeg
1 profimedia 0610747924 jpg jpeg

Sunt plin─â de traume, nimeni nu m-a putut atinge sau ├«mbr─â┼úi┼ča mai bine de un an. Mi se ridica p─ârul pe mine dac─â cineva se apropia de mine. ├Äns─â exist─â salvare. E nevoie de o persoan─â bun─â, ├«n┼úeleg─âtoare ┼či r─âbd─âtoare, care s─â te scoat─â din acea gaur─â neagr─â unde vrei s─â nu mai ajungi niciodat─â.ÔÇŁ

Mel a colaborat cu artistul Fabio DÔÇÖAndrea pentru a lansa videoclipul menit s─â con┼čtientizeze problema abuzului familial, ÔÇŁDragostea nu trebuie s─â doar─âÔÇŁ.

Mel B ├«nc─â e tem─âtoare, ├«ns─â oricine ar fi misteriosul b─ârbat care a reu┼čit s─â ├«i redea ├«ncrederea este clar c─â o face fericit─â.

Fosta Spice Girl a ├«nnfiin┼úat ┼či un centru de ajutor pentru femei ├«n Anglia, ├«ns─â acum nu mai are energia trist─â ┼či ├«ngrijorat─â de acum doi ani, ci este clar c─â a ├«nflorit din nou.

Poate z├ómbi iar ┼či se poate relaxa, transmi┼ú├ónd acest mesaj tuturor victimelor violen┼úei domestice: Dragostea nu trebuie s─â doar─â!

Trebuie reclădită fundaţia pentru femeile bătute. Căci fundaţia lor, după un asemenea episod traumatizant, este zguduită.

Foto: Profimediaimages