Mesajul dureros al Ancăi Lungu. De ce se teme fosta prezentatoare: “La 40 de km de Suceava mea natală e graniţa cu Ucraina”

25 februarie, 2022
2 anca9 jpg jpeg

Locuieşte de ani buni la Nisa, dar niciodată nu a fost cu gândul la locurile dragi ale copilărie ca în aceste zile.  Acum, de când războiul e atât de aproape, Anca Lungu nu încetează să se roage.

„La 40 de km de Suceava mea natală e graniţa cu Ucraina. Cernăuţi, bucată din Bucovina. Niciodată războiul nu a fost atât de aproape de inima mea. Pace pentru Ucraina e rugăciunea zilei. E tot ce ne rămâne dincolo de lucrurile pe care nu le putem controla”. spune Anca.

Singurul care reuşeşte să îi schimbe starea de spirit e fiul ei de trei ani, care nu încetează să o uimească.

„Recunosc că mi-a stat puţin inima-n loc când l-am văzut pe mezinul meu (3 ani şi jumătate) cu camera mea în mână. Cu tot cu obiectiv cântăreşte cam 2 kilograme, iar în mânuţele lui mici părea mai mare ca niciodată. Primul impuls a fost să-i iau aparatul foto cât pot de repede şi să-l duc la adăpost de copii curioşi ca el, însă era atât de hotărât că vrea să-mi facă poze, încât am găsit o soluţie să nu-l refuz. Micul fotograf cu imensa cameră în mânuţe a stat comod pe pat (în cazul în care îi scapă aparatul printre degete să nu fie cu urmări) iar eu m-am relaxat şi m-am lăsat fotografiată de fiul meu de care sunt foarte mândră. Nu doar că a reuşit să ţină o cameră atât de grea fără să o scape, dar a reuşit şi să apese pe buton mai întâi până la jumătate, pentru focus, şi apoi până la capăt, pentru fotografie, exact aşa cum i-am explicat. Aceste câteva cadre sunt pentru mine dovada clară că a încerca e una dintre cele mai importante datorii pe care le avem şi noi şi copiii noştri. Nu aceea de a obţine rezultate perfecte şi nici măcar de a reuşi, dar de a încerca”.Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE