Mesajul soţiei lui Victor Socaciu, scris în versuri, este cutremurător: "Sunt eu care te caut, Iubirea vieţii mele"

28 decembrie, 2021
1 sotia lui victor socaciu brandusa jpg jpeg

Cea de-a patra şi ultima soţie a marelui folkist a publicat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare.

Nu era prima lui iubire, nici prima lui soţie, nici măcar cea care i-a dăruit vreunul dintre cei trei copii. Dar a fost, cu siguranţă, iubirea de pe urmă a lui Victor Socaciu, marele artist trecut ieri în nefiinţă la vârsta de 68 de ani, după o lună de comă, cauzată de infectarea cu Covid-19. Şi tot ea a fost cea care i-a stat alături până în ultima clipă, ţinându-l de mână în momentul marii treceri spre lumea de dincolo.

„Victor a murit lângă soţia lui, ea n-a plecat o lună din spital, a stat acolo lângă el. În spital a fost tratat bine, nu se pune problema că medicii nu au făcut ce trebuia. Eu cred că a vrut să plece din viaţa asta pe scenă", a dezvăluit Vasile Şeicaru la Antena 3.

stanga
dreapta
1 sotia lui victor socaciu brandusa jpg jpeg

Brânduşa Simion, devenită Socaciu în 2016, când s-a mutat împreună cu el în Canada (unde el a fost numit consul al României la Montreal), îi era prietenă, iubită şi impresară lui Victor Socaciu de ani buni. Dragostea şi loialitatea ei faţă de artist au fost constante până în ultima clipă a vieţii acestuia. După ce a anunţat familia de trecerea lui în nefiinţă, Brânduşa a fost de neconsolat. În puterea nopţii, însă, a avut tăria să aştearnă câteva rânduri, în versuri, pe care le-a postat pe contul oficial de socializare al artistului:

"N-ai vrut să pleci, dar cerul te-a vrut mai mult ca mine Să-ţi cauţi loc, iubire, de-a pururi printre stele Iar dacă iarna asta vreo ştire îţi mai vine Sunt eu care te caut, Iubirea vieţii mele. Brânduşa"

FOTO: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg