Mesajul soţiei lui Victor Socaciu, scris în versuri, este cutremurător: "Sunt eu care te caut, Iubirea vieţii mele"

28 decembrie, 2021
1 sotia lui victor socaciu brandusa jpg jpeg

Cea de-a patra şi ultima soţie a marelui folkist a publicat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare.

Nu era prima lui iubire, nici prima lui soţie, nici măcar cea care i-a dăruit vreunul dintre cei trei copii. Dar a fost, cu siguranţă, iubirea de pe urmă a lui Victor Socaciu, marele artist trecut ieri în nefiinţă la vârsta de 68 de ani, după o lună de comă, cauzată de infectarea cu Covid-19. Şi tot ea a fost cea care i-a stat alături până în ultima clipă, ţinându-l de mână în momentul marii treceri spre lumea de dincolo.

„Victor a murit lângă soţia lui, ea n-a plecat o lună din spital, a stat acolo lângă el. În spital a fost tratat bine, nu se pune problema că medicii nu au făcut ce trebuia. Eu cred că a vrut să plece din viaţa asta pe scenă", a dezvăluit Vasile Şeicaru la Antena 3.

Brânduşa Simion, devenită Socaciu în 2016, când s-a mutat împreună cu el în Canada (unde el a fost numit consul al României la Montreal), îi era prietenă, iubită şi impresară lui Victor Socaciu de ani buni. Dragostea şi loialitatea ei faţă de artist au fost constante până în ultima clipă a vieţii acestuia. După ce a anunţat familia de trecerea lui în nefiinţă, Brânduşa a fost de neconsolat. În puterea nopţii, însă, a avut tăria să aştearnă câteva rânduri, în versuri, pe care le-a postat pe contul oficial de socializare al artistului:

"N-ai vrut să pleci, dar cerul te-a vrut mai mult ca mine Să-ţi cauţi loc, iubire, de-a pururi printre stele Iar dacă iarna asta vreo ştire îţi mai vine Sunt eu care te caut, Iubirea vieţii mele. Brânduşa"

FOTO: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg