Mezina Ancăi Serea a împlinit un an! Cum arată Leah-Maria acum şi ce mesaj emoţionant a transmis vedeta

14 august, 2020
5 leah maria fiica ancai serea 3 jpg jpeg

Recent a trecut prin momente mai neplăcute din cauza unor probleme de sănătate, dar acum Anca Serea zâmbeşte din nou. Este ziua de naştere a mezinei familiei. Leah-Maria a împlinit un an, aşadar e mare motiv de sărbătoare în casa lor. 

În urmă cu fix un an, Anca Serea devenea mamă pentru a şasea oară. Vedeta aducea pe lume într-un spital din Bucureşti o fetiţă perfect sănătoasă. Iată că Leah-Maria a crescut mult, îşi face părinţii şi fraţii nespus de fericiţi. Ea este sărbătorita. 

Cu această ocazie, Anca Serea a publicat în mediul online mai multe imagini cu micuţa care a crescut, dar şi un mesaj emoţionant: 

"În urmă cu fix un an deveneam mama pentru a şasea oară🙏 Mama unei minuni mici, pe nume Leah-Maria, pe care o alintam Clopotica. Ne-a adus mai multe bucurii decât pot cuvintele să cuprindă şi ne-a ajutat să trăim, încă o dată, miracolul copilăriei. Este un copil tare bun şi cuminte şi, când mă uit la ea, nici nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul. Acum deja merge singură, deşi parcă ieri ieşeam cu ea din maternitate.

Nu a fost o naştere uşoară, prima naştere cezariană pe care am avut-o, dar a meritat tot efortul. Căci este pur şi simplu minunată, este toată un zâmbet şi un suflet bun. Nu putem decât să îi dorim să fie sănătoasă şi fericită, iar paşîi să îi fie călăuziţi de Dumnezeu pe drumurile pe care şi le doreşte. Noi ii vom fi mereu alături să o sprijinim şi să o iubim, indiferent ce face. La mulţi ani, Leah-Maria!❤️ #firstyear #happybirthday #mybabygirl"

Alături de Adrian Sînă, fosta prezentatoare TV are patru copii: Noah (7 ani), Ava (5 ani), Moise (3 ani) şi Leah (6 luni). În trecut, Anca a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, care, în urma luptei cu leucemia, s-a stins din viaţă la doar 36 de ani. Din mariajul cu acesta, Anca mai are doi copii, un fiu şi o fiică, David (17 ani) şi Sara (12 ani).

Anca Serea, despre adopţia celui de-al şaptelea copil

Este sinceră şi recunoaşte! Anca Serea nu exclude ideea ca ea şi soţul său, Adi Sînă, să adopte un copil.

„Ne dorim şi al şaptelea copil, dar deocamdată este devreme. Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni şi, ca de fiecare dată, las acest capitol deschis. Cât despre adopţie, cred cu tărie că este cel mai frumos gest pe lume să salvezi viaţa unei mogâldeţe care, fără vină, se află într-o situaţie pe care nimeni nu şi-ar dori-o … Păstrez acest gând pentru mine deocamdată.”, a declarat vedeta pentru revista VIVA!.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg