Michael Ballack, de la tragedie la bucurie: fostul mare fotbalist se iubește cu prietena fiului mort

28 iulie, 2022

La nici un an după ce și-a pierdut fiul de 18 ani într-un accident tragic, fostul mare fotbalist Michael Ballack formează un cuplu cu o amică a băiatului său. Este vorba despre o tânără de care îl despart 24 de ani.

profimedia 0705706877 jpg

Michael Ballack, fostă legendă a fotbalului și fost jucător la Chelsea, a trecut acum un an prin cel mai mare șoc al vieții sale, după ce fiul lui de doar 18 ani, Emilio, a decedat în urma unui accident. La aproape un an de la moartea băiatului, fostul sportiv a luat prin surprindere presa internațională după ce a fost fotografiat în ipostaze tandre alături de o bună amică a lui Emilio. Ballack a fost zărit sărutându-se cu modelul Sophia Schneiderhan la un târg de artă contemporană, după ce anterior fuseseră văzuți împreună în Berlin.

FOTBAL: Michael Ballack va mai juca încă un sezon la Chelsea

Conform Daily Mail, se pare că cei doi s-au cunoscut mai bine după tragedie și au ajuns în timp să formeze un cuplu. La vremea accidentului, Michael avea o relație de lungă durată cu jurnalista franceză Natacha Tannous, însă nimeni nu știa că cei doi s-au separat în ultimul an.

Despre Sophia Schneiderhan, în vârstă de 21 de ani, nu se știu foarte multe amănunte deocamdată. Fiica unui medic chirurg și a unui model, are la rândul ei succes ca model. La 13 ani a fost descoperită, iar la 15 ani poza deja pentru Escada. Provenind dintr-o familie înstărită, a făcut grădinița în Franța, studiind apoi la școli private în Germania.

Screenshot 2022 07 07 at 15 57 13 png

Nu doar faptul că Sophia era prietenă cu fiul fostului fotbalist a atras atenția, ci și diferența de vârstă de 24 de ani dintre ea și Ballack. Surse din anturajul protagoniștilor au declarat pentru Bild că diferența nu deranjează pe nimeni și că această nouă poveste de dragoste este de bun augur pentru Michael după atâta durere. Pe 21 august se împlinește un an de la moartea tragică a lui Emilio Ballack, care a murit strivit de ATV-ul său după ce a făcut o manevră greșită. Accidentul a avut loc la casa de vacanță a familiei din Portugalia, unde Emilio se afla alături de tatăl, bunicii și cei doi frați.

În timp ce Michael își regăsește bucuria de a trăi alături de noua iubită, fosta soție a acestuia și mama băiatului decedat, Simone Mecky-Ballack, nu-și poate găsi liniștea. Femeia a povestit pentru RTL suferința prin care trece zilnic: „Mă duc adesea la mormântul lui Emilio, dar cel mai mult timp îl petrec în camera lui. Mă întind pe pat, ca să îl simt aproape de mine. Atâta vreme cât voi trăi eu, camera asta va rămâne exact așa cum a lăsat-o el.“

Foto: Profimedia, printscreen Daily Mail.co.ukRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp