Michael Douglas, transformat total la 78 de ani. Actorul a apărut cu părul lung și vopsit

3 noiembrie, 2022

Michael Douglas a afișat, recent, un look transformat total, care aproape că-l face pe actorul de la Hollywood de nerecunoscut.

michael douglas profimedia 0734831305 jpg

Michael Douglas, în vârstă de 78 de ani, a fost fotografiat, ieri, pe străzile din Paris, acolo unde legenda de la Hollywood și-a luat cafeaua în localul Le Cafe De L'Esplanade. Actorul din Basic Instinct a adoptat, în ultimii ani, un look total grizonant, așa că toată lumea a fost surprinsă să-l vadă acum pe star cu părul lăsat să crească ceva mai lung și vopsit într-o nuanță de roșcat-maroniu.

Totuși, este posibil ca această transformare îndrăzneață a lui Michael Douglas să nu fie una permanentă. Cât despre fanii actorului, aceștia nu sunt convinși că noul look este unul voit ci mai degrabă o schimbare cerută de un rol într-un film. Admiratorii lui Michael Douglas nu s-au abținut să-și exprime dezaprobarea pe Instagram față de noua coafură îndoielnică a actorului de la Hollywood.

 „Îmi pare rău, Michael Douglas, dar părul lung te face să arăți mai bătrân, ca să nu mai vorbim de riduri. Du-te și vopsește-ți părul înapoi în gri și tunde-te”, a comentat un fan. „Părul tău vopsit roșcat arată hidos. Arăți mai bine cu părul gri. Sper că schimbarea a fost pentru un rol de film sau de serial TV”, a scris și un alt admirator de-al starului.

Starul de 78 de ani, căsătorit din anul 2000 cu superba actriță galeză Catherine Zeta Jones, a postat chiar el schimbarea de look pe contul lui de Instagram, acolo unde a împărtășit cu fanii lui un selfie din Paris, în care apărea cu șapcă și ochelari, dar și cu vedere la pletele mai lungi și vopsite într-o nuanță ștearsă de roșcat.

Voi ce părere aveți: îi stă bine lui Michael Douglas cu noul look sau trebuia să rămână la cel natural, cu părul complet argintiu?

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg