Michael Jackson se temea exact de ceea ce ni se întâmplă acum!

26 martie, 2020
1 michael jackson gettyimages 1651652 jpg jpeg

Vă mai amintiţi de vremurile când Regele Pop era considerat nebun de mulţi pentru că purta măşti de protecţie?

I se spunea Wacko Jacko, iar unul dintre motive era chiar acesta: Michael începuse, la un moment dat, să apară purtând măşti de protecţie. Imaginea lui de atunci, cu mască şi ochelari de soare, făcând cu mâna mulţimii, este atât de ironică acum. Dureros de ironică.

Se comenta atunci că Michael era un excentric şi că făcea asta pentru a atrage atenţia asupra lui. Fostul lui bodyguard Matt Fiddes, care a lucrat vreme de zece ani pentru Michael, spune însă că nu despre asta era vorba. Ci tocmai despre ceea ce trăim acum cu toţii. Matt a povestit că Jackson decisese să poarte măştile tocmai pentru că se temea pentru sănătatea lui, cu atât mai mult cu cât intra în contact cu foarte multă lume, făcea băi de mulţime şi erau zile când călătorea foarte mult şi ajungea şi în trei sau patru destinaţii diferite în decurs de 24 de ore. Iar Michael credea cu tărie că într-o zi omenirea va fi lovită de un virus puternic.

"Michael ştia că ne va lovi un asemenea dezastru. Mereu se temea de o epidemie. Eu îi spuneam adesea: Michael, te rog, nu mai purta masca aceea, mă şi simt prost lângă tine. Râd prietenii de mine. Iar el îmi răspundea: Matt, nu vreau să mă îmbolnăvesc. Nu ştiu cu cine mă întâlnesc, nu ştiu ce pot contracta şi ce pot transmite mai departe, trebuie să rămân sănătos, am concerte de onorat, trebuie să-mi protejez vocea. Oamenii nu-l luau în serios. Îi spuneau Wacko Jacko. Dar ştia el ce ştia. Michael era un om foarte inteligent şi prevăzător", a declarat Fiddes pentru The Sun despre artistul care a murit în 2009.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg