Mihaela Călin: "Nu ne stingeţi şi bradul de Crăciun!”

7 decembrie, 2020
2 miha9 jpg jpeg

Mihaela Călin se declară dezamăgită că oraşul nu a fost împodobit de sărbătoare. Ştirista a vrut să îi arate fiului ei decoraţiunile, dar a avut parte de o surpriză neplăcută.

4 mihaela7 jpg jpeg

“L-am scos pe Petru în Bucureşti. Am mers întâi la vot, cu el cu tot. Apoi ne-am gândit că este seara de Sfântul Nicolae, e duminică, ar fi frumos să facem un tur cu maşina ca să vedem luminiţele de Crăciun din oraş. Şi poate coborâm din maşină şi să le admiră, undeva pe traseul pe care au fost amplasate decoraţiunile.

Dezamăgirea a fost pe măsura acestui plan frumos. Bucureştiul este tot în beznă. Am mers pe Calea Victoriei şi am oprit puţin la Ateneu. Puseseră cei de la GLO nişte efecte de lumini, fără nicio legătură cu Crăciunul. Atât. Mişunau copiii şi pe acolo, cu adulţii pe urmele lor ca să rămână distanţaţi, bineînţeles. Păreau bucuroşi. Despre adulţi nu ştiu ce să zic, sub măşti de protecţie şi căciuli, păream cu toţii complet buimaci.

Înţeleg că este pandemie şi că adunările acum sunt cea mai proastă idee, aşa că nu e cazul să facem festivităţi cu brazi scânteietori.

Înţeleg şi că mulţi primari nu au mai anunţat care e data la care vor porni iluminatul de sărbători tocmai pentru ca oamenii să nu se adune. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în Bucureşti, nu a fost anunţată o dată anume.

Înţeleg că acum toate administraţiile locale se uită la bugete şi se tem deja de criza economică anunţată pentru anul viitor. În multe localităţi nu s-a mai investit nimic pentru decoraţiuni, sunt folosite cele din anii trecuţi tocmai din acest motiv. Este şi cazul Bucureştiului şi mi se pare o atitudine pertinentă. Nici factura pentru curent nu e mică după sărbători, sunt sigură, dar cred că dacă nu le-am mai ţine aprinse două luni şi nici pe timpul zilei, aşa cum s-a mai întâmpla, tot ar fi o reducere considerabilă faţă de alţi ani.

S-or fi gândit că rămân oamenii cu gura căscată la beculeţe şi uită să meargă la urne. Sau că eforia o să îi cuprindă şi că nu se vor mai putea concentra ca să voteze cum trebuie. Nu ştiu, încerc să găsesc nişte explicaţii.

Da, multe nu mai sunt ca anul trecut pe vremea asta. Da, protejarea sănătăţii noastre trebuie să fie acum pe primul loc. Dar avem nevoie totuşi de o fărâmă de normalitate!... Nu ne stingeţi şi bradul de Crăciun!”, spune Mihaela Călin pe blog.Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}