Mihai Bendeac a presimţit moartea lui Caramitru? Ce a făcut actorul cu o seară înainte

7 septembrie, 2021
5 bendeac3 jpg jpeg

L-a admirat întotdeauna şi a aflat de plecarea lui chiar când se afla pe scenă. Ce i-a întâmplat lui Mihai Bendeac cu o zi înainte de moartea lui Ion Caramitru pare ireal şi aduce cu o presimţire sumbră.

”A avut loc o întâmplarea foarte, foarte ciudată. Sâmbătă seara, acum două zile, înainte să mă culc, am văzut, nu ştiu ce mi-a venit, am văzut un interviu pe care l-a dat pentru „Profesioniştii”, pe care l-a avut cu Eugenia Vodă. Eu văzusem prima ediţie „Profesioniştii”, când a fost, după care a mai venit la încă o ediţie după 10 ani şi pe asta, a doua, nu o văzusem. Şi, profitând de faptul că a apărut pe Youtube, am văzut-o. Iar a doua seară, adică aseară, cum ar veni, duminică, pentru că noi am avut spectacol, în timpul spectacolului, efectiv, regizorul tehnic, ne-a anunţat că a murit! Şi mi s-a părut ireal faptul că am simţit cu o seară înainte să mă uit fix la acel interviu. E o pierdere uriaşă, o pierdere colosală pentru teatrul românesc. Mai multe nu pot să spun”, a spus Mihai Bnedeac, conform actualitate.net.

Actorul crede că Ion Caramitru era fabulos pe scenă.

„Întâmplarea face că acum o lună şi un pic am avut două spectacole la Naţional, la sala Studio, cu Doi pe o bancă, şi cu trei zile înainte de prima reprezentaţie m-am dus să vad sala, să verificăm acustica şi aşa mai departe. Şi acolo se repeta pentru reluarea unui spectacol „Neguţătorul din Veneţia”, unde dumnealui juca rolul principal şi, tot acolo, în sala de repetiţie, a intrat pe scenă şi a început să repete. Şi, băi, mi s-a părut total senzaţional, mi s-a părut atât de puternic, atât de viu, şi, dincolo de treaba asta, mă uitam şi mi se părea ireal cât poate fi de rasat pe scenă, ştii, aveam impresia, efectiv, că mă uit la istoria teatrului”, a mai spus vedeta Antenei  1.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg