Mihai Bendeac, ţinta unei farse: "Când a apărut şi mama, eram în pragul colapsului"

10 martie, 2021
1 mihai bendeac farsa iumor 4 jpg jpeg

Juratul Mihai Bendeac are parte de o nouă farsă la filmările iUmor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1, când echipa s-a decis să îi aniverseze ziua de naştere cu mult în avans.

Dacă de-a lungul timpului Mihai Bendeac a avut parte de mai multe farse sau surprize din partea echipei, în cel de-al zecelea sezon iUmor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1, juratul s-a trezit în mijlocul propriei aniversări. Ziua de filmare a început cu multe urări de ”La mulţi ani” pentru Mihai Bendeac, juratul crezând iniţial că e o farsă care va dispărea uşor. Văzând însă că întreaga zi îi este dedicată, cu invitaţi şi muzică pe gustul său, cu apariţii surpriză şi tort, actorul a fost complet uimit. ”Astăzi mi-o iau pentru toţi anii ăia în care m-am m-am închis în casă şi am stat singur de ziua mea”, a spus juratul, cunoscut fiind faptul că preferă să nu îşi aniverseze ziua de naştere.

4 mihai bendeac farsa iumor 2 jpg jpeg

” Ziua mea e pe 16 februarie şi ei m-au sărbătorit pe 4... dacă am fi filmat în iulie, sigur colegii ar fi făcut acelaşi lucru! Când a apărut şi mama, eram în pragul colapsului... un mix de emoţii...”, a mărturisit Mihai.

stanga
dreapta
2 mihai bendeac farsa iumor 4 jpg jpeg
3 mihai bendeac farsa iumor 3 jpg jpeg
4 mihai bendeac farsa iumor 2 jpg jpeg
5 mihai bendeac farsa iumor 1 jpg jpeg

Cum va reacţiona la toate surprizele, cei de acasă pot afla astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediţie iUmor. De la concurenţi, la invitaţi şi momente speciale, juraţii, dar şi cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenţi din toate colţurile lumii. Fiecare dintre cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Foto: Antena 1Recente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg