Mihai Bobonete, Costi Diţă şi Mihai Rait prezintă emisiunea "La Măruţă" din platoul Pro TV

2 februarie, 2021
5 bobonete dita si rait prezinta emisiunea la maruta jpg jpeg

Nimic nu îi stă în cale pentru a fi aproape de telespectatori şi a le aduce 2 ore de relaxare şi veşti interesante! Cătălin Măruţă a fost şi ieri live, de la ora 15:00, de la el de acasă.

Ajutat de Magitot, invitatul special al zilei, din platou, Cătălin a stat de vorbă cu actorul Cuzin Toma şi cu sosia acestuia din serialul Las Fierbinţi, cu Anna Lesko care a pregătit o prăjitură specială, dar şi cu Bogdan Vlădău şi soţia lui, care tocmai au revenit din vacanţă!

Astăzi, Cătălin a lansat provocarea unor alţi prieteni ai emisiunii: Mihai Bobonete, Costi Diţă şi Mihai Rait! Şi niciunul nu a stat pe gânduri. Ba chiar, Bobo şi Rait au fost live în emisiunea de ieri şi i-au spus lui Cătălin că nu-l pot refuza şi că vor fi în platou pentru a-l ajuta să fie alături de cei de de acasă. Înaintea emisiunii, Mihai Bobonete declară: „Ne-a rugat Cătălin să-l ajutăm cu emisiunea, că el este bolnăvior şi are nevoie să stea acăsică. Am pus mână de la mână şi după ce am vorbit cu Rait şi Costi, am zis Da, Da, Da şi cu 3 de DA, mergem în finală. Acum ce-o ieşi...nu ştiu că noi live n-am mai prestat aşa în 3!”

4 catalin maruta jpg jpeg

Şi Costi admite că nu a stat prea mult pe gânduri când a acceptat propunerea: ”Am zis DA, hai să facem treaba asta, pentru că oricum se mula pe un plan malefic al meu, despre care nu ar trebui să vorbesc, dar în fine, vă spun. Planul este că uşor, uşor, vreau să prezint toate emisiunile de la PRO. Dimineaţa, la prânz şi seara, când te uiţi la PRO TV, să mă vezi pe mine. Asta e începutul. Acum, lăsând gluma la o parte, da, având în vedere situaţia am fost de acord să prezint alături de colegii mei. Sper ca Măruta şi Andra să treacă cu bine peste perioada asta. Am reţineri pentru că evident este o treabă la care se pricepe bine el, sper că o să facem bine, noi vom încerca să suplinim lipsa lui. Cred că o să ne descurcăm, a venit din gândul că ne dorim să ajutăm. Mă bazez pe abilitatea mea de a mă adapta şi pe colegii mei Bobo şi Mişu alături de care am trecut prin multe.”

”Nu m-am mai regăsit în postura asta, de a prezenta o emisiune live! Am acceptat provocarea lui Măruţă şi ne vom vedea astăzi! Ce-o ieşi, numai Dumnezeu ştie! Nu-mi fac griji, sunt cu colegii mei şi noi ne păzim spatele unul altuia!”, a completat Mihai RaitRecente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia