Mihai Constantinescu a ajuns de urgenţă la spital! Care este starea artistului în prezent?

1 martie, 2019
mihai constantinescu jpg jpeg

Celebrul cântăreţ Mihai Constantinescu ar fi ajuns de urgenţă la spital, după ce, pe lângă problemele deja existente de sănătate pe care le are, ar fi făcut şi febră.

Deşi nu se s-au aflat până acum prea multe informaţii, Mihai Constantinescu ar fi, potrivit tabloidelor, stabil, dar în stare destul de gravă, deoarece în ultimii ani a ajuns de mai multe ori la spital, din cauza problemelor pe care le are.

Cel mai recent, Mihai Constantinescu ajunsese la spital la finalul anului trecut, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la un restaurant. În anul 2017, el a suferit şi o operaţie pe cord deschis, iar în anul 2008 medicii anunţau că artistul suferă de mai multe afecţiuni cardiace: stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie.

În trecut, despre Mihai Constantinescu s-a scris, nu doar o dată, că ar fi murit, iar acest lucru l-a întristat pe artist, care a oferit un interviu emoţionant la un post tv: „Aş vrea să rog din toată inima pe acea persoana care probbabil mă iubeşte atât de mult, să nu mai scrie pe Facebook că am murit. Eu sunt bine mersi, sănătos. Este a doua oară când este postată ştirea aceasta. Vreau să spun că mă întâlnesc cu oameni simpli pe stradă cărora le vine să plângă. Aş vrea să mă întâlnesc cu personajul care face povestea aceasta atât de urâtă, să facem cunoştinţă şi să-i explic cu toată dragostea că-l iubesc enorm. Dar să se liniştească. Trăiesc, sunt viu! Mulţumesc vieţii, sorţii, luminii, că exist“.Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG