Mihai Trăistariu e mulţumit de afacerea pe care o are. Câţi bani a scos din locuinţele pe care le închiriază la malul mării

28 august, 2020
6 mihai traistariu apartamente la mare 5 jpg jpeg

Dacă cântările, concertele au fost anulate din cauza pandemiei, iată că Mihai Trăistariu s-a descurcat foarte bine din punct de vedere financiar! Cum a reuşit? Artistul a făcut dezvăluiri despre afacerea sa pe care o are pe litoralul românesc. 

Mihai Trăistariu a dezvăluit în urmă cu ceva vreme că a vândut un teren pe care îl deţinea la malul mării. A decis să îl ofere unui dezvoltator imobiliar care a construit acolo un ansamblu. Bineînţeles, a existat un contract între aceştia, iar artistul a obţinut mai multe garsoniere şi un apartament în locaţia respectivă. Aşa şi-a făcut un mic bussiness pe care l-a lansat chiar vara aceasta şi care merge din ce în ce mai bine. 

Mihai Trăistariu a dezvăluit că şi-a închiriat prorpietăţile şi a scos bani frumoşi: "Anul trecut am făcut schimb cu un teren, aveam unul la malul mării şi am schimbat acest teren după ce m-a sunat un dezvoltator de blocuri şi mi-a zis: Nu vrei să-mi dai mie terenul şi să-ţi dau şapte apartamente? Şi uite aşa m-am procopsit cu un apartament cu două camere şi şase garsoniere. Toate-s la malul mării în Mamaia Nord, şi vara asta e primul an când le-am dat spre închiriere. Preţurile au variat între 200 şi 350 de lei pe noapte. Sunt foarte încântat, mai ales că m-a salvat în perioada asta de pandemie când concertele au fost reduse.", a spus artistul pentru click.ro. 

stanga
dreapta
3 mihai traistariu apartamente la mare 3 jpg jpeg
6 mihai traistariu apartamente la mare 5 jpg jpeg
4 mihai traistariu apartamente la mare 2 jpg jpeg
2 mihai traistariu apartamente la mare 4 jpg jpeg
5 mihai traistariu apartamente la mare 1 jpg jpeg

Cântăreţul a mărturisit că a fost nevoie de un împrumut în bancă pentru a amenaja toate locuinţele. Totuşi, acesta se descurcă, scoate bani frumoşi, mulţi turişti se cazează la el.

"Am investit destul de mult, două luni mi-a luat să le bibilesc să arate ca lumea. Am făcut un împrumut la bancă de 20.000 de euro. Dar merită, până la urmă banii se scot în timp şi o să însemne ceva. Trăiesc din ele uşor. Aş putea lejer să mă las de cântat să trăiesc din apartamente, dar nu intenţionez asta în nici un caz. Văd că funcţionează, cel puţin vara asta chiar am dat lovitura. Apartamentul era pentru mine, nu trebuia să fie pentru închiriat, l-am mobilat mai de lux, avea amenajări speciale şi pentru pisici, pentru că eu unde stau în oraş am pisici. Voiam să mă mut cu pisicile acolo, dar până la urmă l-am dat pentru închiriere pentru că era cererea mare. Foarte mulţi căutau cu două camere. N-am apucat să mă mai mut, dar aţi văzut şi voi că este special, decorat cu grijă.", a mai precizat el pentru aceeaşi sursă. 

3 mihai traistariu apartamente la mare 3 jpg jpeg

Foto: Click, FacebookRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg