Mike Tyson, declaraţie incredibilă: „Mi-a trecut prin cap să omor oameni“

2 mai, 2019
1 gettyimages 1096298680 jpg jpeg

Este unul dintre cei mai mari boxeri pe care i-a avut această planetă, însă comportamentul lui a lăsat de dorit de multe ori. Cu toate acestea, Mike Tyson pare să-şi fi pus cenuşă în cap şi să încerce să fie alt om.

Recent, fostul sportiv a vorbit despre viaţa lui în cadrul unui interviu televizat de un post din Marea Britanie, Mike Tyson afirmând că încă din copilărie a învăţat să se bată şi că a fost crescut într-un stil diferit faţă de ceilalţi copii.

„De când aveam 12 ani am fost învăţat să bat oameni, să-i înving, să-i umilesc, să le frâng voinţa. De fapt, eram doar un copil speriat şi care nu se simţea în siguranţă. Habar nu aveam ce fac, dar mă simţeam bine şi toată lumea îmi spunea că eram foarte priceput. Aşa am ajuns să fiu un tiran lipsit de respect faţă de propria persoană, care spunea adesea lucruri urâte despre adversari. Acum, când mă gândesc la toate astea, îmi dau seama că am greşit. Îmi doresc să nu mă fi comportat aşa cum am făcut-o, să nu fi spus asemenea lucruri altor oameni“, a dezvăluit Mike Tyson.

Apoi, fostul sportiv a vorbit despre criminalitatea ridicată din rândul tinerilor, spunând că şi el s-a gândit să omoare oameni când era un adolescent: „Şi eu, la vârsta lor, credeam că nu există speranţă pentru o viaţă decentă. Dacă ar crede, nu s-ar comporta astfel. Nu am crezut că voi avea o viaţă decentă până nu m-am apucat de box. Până atunci, eram obişnuit cu viaţa în gaşcă şi mi-a trecut prin cap chiar şi să omor oameni. Purtam armă, fusesem obişnuit să trag asupra altora sau să fiu împuşcat. Viaţa altora nu însemna nimic pentru mine“.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg