Mioara Roman, internată într-o clinică privată. Catinca Roman: "S-a simţit rău, starea ei s-a agravat"

13 ianuarie, 2021
1 mioara roman si fiicele jpg jpeg

Mioara Roman se pare că nu se simte deloc bine la 80 de ani. Fiicele au decis să o interneze într-o clinică privată!

Oana şi Cantinca Roman au decis să o interneze pe Mioara Roman într-o clinică, acolo îi va fi acordat tot ajutorul de care are nevoie de către personal specializat. 

„Mama s-a simţit rău zilele trecute, starea ei s-a agravat. Testul Covid a ieşit negativ, mâine o internăm pentru trei zile. Vineri merg eu să o iau de la spital”, a declarat Catinca Roman pentru Click!. Se pare că pe 13 ianuarie Mioara Roman va fi dusă într-o clinică. 

La 80 de ani, Mioara Roman suferă de Parkinson: "Nu poate să-şi folosească o mână"

Mioara Roman a fost o prezenţă destul de discretă în ultima vreme. Dacă pe Oana Roman o vedeam des în emisiunile televizate, Mioara Roman îşi privea fiica la tv, de acasă, din vila în care locuiesc împreună de ceva vreme. Acum, Oana Roman s-a hotărât să spună lucrurilor pe nume şi a dezvăluit că mama sa suferă de maladia Parkinson, boală degenerativă ce survine în urma distrugerii lente şi progresive a neuronilor.

Vedeta a precizat printre lacrimi că mama ei nu îşi mai poate mişca o mână, dar şi că tatăl ei, Petre Roman, chiar dacă are o altă familie, a sunat-o pentru a-i sări în ajutor.: "Mama nu se bagă în viaţa mea. Familia mea este cea mai grea povara pe care o duc. Mama are multe afecţiuni, dacă o vezi nu o recunoşti. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-şi folosească o mână! E greu, nu eşti pregătit! Tata ştie, dar ce poate să facă? El m-a sunat foarte mult acum, m-a întrebat dacă vreau să mă ajute, să aibă o discuţie cu Marius. Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viaţa. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată", a povestit Oana în emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D.Recente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg