Mirela Vaida, oprită de poliţişti la intrarea în Bucureşti, în drumul spre redacţia "Acces Direct": "Le-am arătat documentele"

26 martie, 2020
4 mirela vaida oprit da politie 2 jpg jpeg

Mirela Vaida a povestit cum a decurs drumul său până în redacţia "Acces Direct" având în vedere restricţiile impuse de autorităţi. 

Prezentatoarea de la Antena 1 este nevoită să lucreze, de luni până vineri, de la 17.00 la 19.00 chiar în plină criză a coronavirusului. Autorităţile au pus restricţii pe toată perioada zilei, oamenii pot merge până la muncă, până la supermarket sau să îşi plimbe animalul de companie doar pe baza unei adeverinţe. 

Mirela Vaida locuieşte în afara Bucureştiului alături de familia ei şi face zilnic un drum de aproximativ o oră. Pe 25 martie, după ce au fost impuse restricţiile de circulaţie de către autorităţi, prezentatoarea TV, la fel ca mulţi alţi şoferi, a fost oprită de filtrul de poliţie la intrarea în Capitală. Mirela Vaida se îndrepta spre redacţia "Acces Direct". Oamenii legii i-au cerut documentele:

"Am fost oprită, le-am arătat documentele şi mă ştiau, m-au văzut la televizor, bine...chiar dacă eram nemachiată. Mi-au cerut actele şi le-am dat. Şi adeverinţa de la muncă, că trebuie să fiu prezentă în platou.

Ei bine, aşa oameni buni. Aşa se intră în Capitală!", a spus pe post, la Antena 1 prezentatoarea.

Totodată, Mirela Vaida a ţinut neapărat să le arate şi fanilor o imagine de pe drumul său spre redacţie. Multe filtre de poliţie, mulţi oameni ai legii îşi fac datoria: "Nu intră nimeni în Capitală fără să nu stea la cozi kilometrice, fără să nu treacă prin filtrul poliţiei, al jandarmeriei şi al armatei!

Nu intră nimeni fără act de identitate şi adeverinţă de la angajator! Aşa arată acum intrarea dinspre Otopeni! În sfârşit, azi străzile Bucureştiului erau goale! Deci se poate! Stăm acasă!! Felicitări autorităţilor pentru muncă depusă!!"Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg