Mirela Vaida, probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu prezentatoarea care împlineşte azi 40 de ani: "Mereu mi-a fost teamă de numărul ăsta"

16 martie, 2022
1 vaida90 jpg jpeg

Mirela Vaida şi-a îngrijit copiii bolnavi de laringită noapte şi zi, timp de câteva zile, dar când lucrurile s-au liniştit, s-a îmbolnăvit ea. Alertată de simptome, prezentatoarea de la Accest direct s-a testat şi pentru covid.

„Eram foarte fericită că au scăpat copiii de laringintă şi febră şi acum le-am luat eu. Mă doare gâtul. Am de vorbit o grămadă, vă daţi seama. Nici nu mai ştiu ce să iau. Ideea e ca te plângi de copii şi, de fapt, iei şi tu toate bolile posibile de la ei. Ideea este că sper să rămân doar la stadiu ăsta şi să nu se accentueze, să nu fac febră”, a povestit Mirela Viada pe o reţea de socializare.

„Nu am covid. M-am testat imediat. Acum trebuie să văd ce mai iau să scap de probleme”,a mai spus prezentatoarea.

Mirela îşi sărbătoreşte aztăzi ziua de naştere.

"Azi implinesc 40 ani! Mereu mi-a fost teamă de numărul ăsta... La 40, nu mai eşti nici copil, nici tânar eşti matur, la apogeu! Niciodată nu m-am uitat la vârsta de 40 ca la ceva "wannabe"!  Probabil că nu eram împlinită cu mine însami! Azi, când simt că trec într-o altă etapă a vieţii, realizez că cei 40 ani m-au surprins exact cum îmi doream să fiu: cu o familie sănatoasă, cu 3 copii vioi, cu linişte şi implinire sufletească! Doar despre asta este vorba, în cele din urmă! Mulţumesc, 40! Nu e rău deloc! Abia acum începe viaţa!"Recente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg