Mirela Vaida s-a transformat în Madonna. Aşa şi-a adus aminte de debutul în televiziune: "În urmă cu 20 de ani"

30 octombrie, 2020
6 mirela vaida transformata in madonna 3 jpg jpeg

Mirela Vaida a rememorat debutul său în televiziune, în urmă cu 20 de ani. Artista are o carieră în muzică, dar şi pe micul ecran, a prezentat mai multe emisiuni de succes! Iată cum a devenit cunoscută telespectatorilor. 

Prezentatoarea de la "Acces Direct", emisiunea difuzată pe Antena 1 de luni până sâmbătă, a dezvăluit acum cum a debutat în televiziune. Se întâmpla în urmă cu 20 de ani, când avea doar 18 ani. A cântat atunci o piesă a Madonnei: "În urmă cu 20 de ani debutam în televiziune! 🎉 Adică, în toamna anului 2000 concurăm la emisiunea “Ploaia de Stele” de la TVR, un fel de “Te cunosc de undeva” al zilelor noastre! Am ajuns în finală naţională datorită personajului pe care îl interpretăm: MADONNA!", a dezvăluit vedeta pe Facebook. 

Iată că acum o vedem transformată în artista care i-a adus succesul, în Madonna. Cum aşa şi despre ce este vorba? Cu ajutorul unei echipe, Mirela Vaida s-a îmbrăcat precum artista de rang internaţional, s-a coafat la fel ca ea, şi machiajul este asemănător. 

stanga
dreapta
1 mirela vaida transformata in madonna 5 jpg jpeg
4 mirela vaida transformata in madonna 2 jpg jpeg
2 mirela vaida transformata in madonna 4 jpg jpeg
6 mirela vaida transformata in madonna 3 jpg jpeg
5 mirela vaida transformata in madonna 1 jpg jpeg

"Am primit, absolut că o coincidenţă, provocarea de a “deveni” un pic din Madonna, prin stil, atitudine, hair şi make-up! Mulţumesc stilistei Szanto Eniko şi lui Adrian Perjovschi pentru implicare, dar şi întregii echipe foto şi make-up care mi-au făcut ziua senzaţională!!", a mai menţionat ea în mediul online. 

Priviţi în galeria foto cum arată Mirela Vaida, după trei naşteri, într-o ţinută sexy!

1 mirela vaida transformata in madonna 5 jpg jpeg

Mirela Vaida, amintiri din copilărie: "Bătaia era ruptă din rai. Mama nu dădea mult, dădea exact cât trebuie şi unde trebuie"

Mirela Vaida apare de ani buni pe micul ecran, şi în calitate de cântăreaţă, şi de actriţă, dar şi de prezentatoare. A fost mereu sinceră şi a povestit detalii despre viaţa sa, chiar şi despre copilăria în care mai primea câte o pedeapsă de la părinţi: "Bătaia era ruptă din rai". Este soţie, este mamă, este om de televiziune, este cântăreaţă, Mirela Vaida reuşeşte să le facă pe toate cu brio. Are un soţ de nota 10 şi trei copii de care este foarte mândră. Are familia perfectă pe care mulţi şi-o doresc! Prezentatoarea le mulţumeşte şi părinţilor pentru omul care a ajuns astăzi. Este împlinită din toate punctele de vedere, iar ei au avut un rol esenţial în educarea sa.

Mirela Vaida îşi aminteşte însă că nu a fost cel mai cuminte copil, era chiar neastâmpărată şi trebuia să mai primească o corecţie din când în când. Avea doar câţiva ani când uita să se mai întoarcă acasă, petrecea mult timp pe afară, iar când se întorcea avea zgârierituri sau era bătută de alţi copii. Având acest comportament, prezentatoarea TV mai primea şi bătaie de la părinţi, însă susţine că mama ei „nu dădea mult, dădea exact cât trebuie şi unde trebuie”.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg