Momente de panică pentru Ileana Badiu! Soţul vedetei s-a îmbolnăvit

7 ianuarie, 2021
1 badiu jpg jpeg

Ileana a intrat în izolare după ce soţul ei a avut simptome de coronavirus. Medicul a făcut, de fapt, o bronhopneumonie.

"Am trăit o perioadă îngrozitoare. Soţul meu care este doctor după cum ştiţi şi foarte expus, atât la contactul cu acest virus, cât şi la informaţii oribile despre felul în care te poate afecta acest virus. Înainte de Crăciun s-a simţit rău şi şi-a făcut mai multe teste. În mod clasic s-a îmbolnăvit şi a făcut o bronhopneumonie foarte complicată, testat fiind pe toate părţile nu şi-a imaginat cum că ar avea COVID-19 şi, de fapt, nici nu a avut”, a povestit Ileana Badiu.

Soţul vedetei a început să se simtă din ce în ce mai rău.

”A fost testat încontinuu, testele au fost mereu negative, iar starea lui s-a complicat, în sensul că a început să se simtă din ce în ce mai rău. După Crăciun s-a dus să-şi facă un CT pulmonar care arăta că plămânii sunt afectaţi într-o proporţie destul de semnificativă. În concluzie, am intrat în panică, mai ales că de Crăciun au fost câteva rude la noi, în vizită. Ne-am retestat şi toate testele au ieşit negative, mai puţin cele ale soţului meu care pe 26 s-a dovedit a fi pozitiv, însă în cele din urmă a fost fals pozitiv”.

Acum, pericolul a trecut.

”Am mai făcut 3 teste şi toate sunte negative. Aşteptăm decizia DSP-ului de a ne scoate din carantină pe baza acelor trei teste negative întâmplate la interval de trei zile”, a adăugat actriţa.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg