Monica Anghel îşi împarte viaţa cu şase căţei! Cum au ajuns la ea

1 august, 2019
1 monica si paco 4 jpg jpeg

Monica Anghel iubeşte animalele şi are acasă nu mai puţin de şase căţei. De altfel, artista spune că a avut dintotdeauna în casă animale de companie. “Am crescut cu animăluţe în jurul meu de când eram copil. Mereu am avut pe lângă mine câini sau pisici. Acum am acasă am şase câini. Pe care îi ţin în curte”, spune Monica Anghel, care va putea fi văzută în curând şi la Te cunosc de undeva, alături de fratele ei Alexandru.

Cea mai în vârstă căţeluşă este Jessica. Are 15 ani şi i-a fost făcută cadou Monicăi de o verişoară. “A găsit-o pe stradă, i-a pus o fundiţă roşie şi mi-a adus-o în dar de ziua mea. Acum e bătrânică şi bolnăvioară. Are diabet şi nu mai vede aproape deloc”, spune concurenta de la Te cunosc de undeva!.

“Singurul câine pe care l-am cumpărat este Bobo, un bichon de nouă ani pe care l-am luat pentru fiul meu, Aviv, care pe atunci avea doar şase luni. O mai avem pe Codiţă, o metisă peste care, acum vreo 7 sau 8 ani, Alex, fratele meu, era să dea cu maşina. Mai e Puky, care anul ăsta face patru ani,  primită de la Nelu Secheli, antrenorul meu de echitaţie, pe Paco, un cane corso primit de la Alex Secheli, fiul antrenorului meu, şi pe Nero, un lup negru, de o lună şi jumătate”, adaugă Monica.

Deşi e vacarm în curte, cei şase căţei s-au acomodat bine unii cu alţii. Toţi sunt foarte iubitori, iar ea îi iubeşte pe toţi în egală măsură. În această perioadă însă îl ia deseori cu ea pe Paco. “E un câine de talie mare şi trebuie să se obişnuiască să urce în maşină, pentru că în curând nu-l voi mai putea ţine în braţe ca să-l duc la veterinar”, explică solista.Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg