Monica Anghel şi-a jurizat fiul la cooking show-ul ”Gătim la Castel”! Vedetele reunite la castelul din staţiunea Băile Govora au gătit la concursul în aer liber

5 iulie, 2021
1 monica anghel png png

A fost un weekend plin de gust la castelul din staţiunea Băile Govora, unde s-a desfăşurat cooking show-ul ”Gătim la Castel”!

Monica Anghel a dat note şi şi-a jurizat propriul fiu, pe Aviv, un pasionat al gastronomiei. Din păcate, bucatele preparate de Aviv nu au impresionat-o pe Monica, care le-a dat note mai bune Claudiei Ghiţulescu şi Marianei, pentru un piure de cartof dulce.

Orice reţetă parcă iese ca la carte atunci când un chef bucătar te urmăreşte îndeaproape. Aşa s-a întâmplat şi la Băile Govora, unde şalăul a fost vedeta concursului Gătim la Castel.

stanga
dreapta
2 monica anghel png png
3 govora4 jpg jpeg
4 aviv2 jpg jpeg
5 govora3 jpg jpeg
6 govora2 jpg jpeg
7 aviv jpg jpeg
8 govora1 jpg jpeg
9 govora jpg jpeg
10 adina heaven jpg jpeg
11 ghitulescu jpg jpeg

Vedetele care şi-au etalat talentul culinar au fost fiul Monicăi Anghel, cântăreaţa de muzică populară Claudia Ghiţulescu sau Adina de la Heaven. Totul s-a desfăşurat sub atenta îndrumare a chef-ului Liliana Petraru, iar printre cei care au dat note s-a aflat chiar Monica Anghel.

Organizatorii promit că astfel de evenimente vor deveni o tradiţie în staţiunea Băile Govora, una dintre cele mai bogate staţiuni din România şi Europa în ape iodurate si bromurate de origine organică.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg