Monica Bellucci, din nou singură: actriţa s-a despărţit de iubitul mai tânăr

30 iulie, 2019
2 bellucci 1 jpg jpeg

Italianca îi dăduse replica perfectă fostului soţ, Vincent Cassel, atunci când apăruse la braţul lui Nicolas Lefebvre, mai tânăr cu 18 ani decât ea. Iubirea lor nu a fost, însă, una de durată

Primele zvonuri despre iubirea lor apăruseră anul trecut în decembrie, când Monica a fost surprinsă la braţul lui Nicolas, pe străzile Parisului. Fost manechin, Nicolas este acum sculptor şi artist scenograf. Tată al unei fetiţe numite Anahi, în vârstă de 6 ani, Nicolas se afla în viaţa ei încă din vara trecută, potrivit unei declaraţii făcute de actriţă pentru Paris Match:  „Inima mea nu e liberă. Sunt cu aceeaşi persoană de ceva timp şi totul merge bine”, a declarat ea.

gettyimages 451662204 jpg jpeg

Născut în 1982, Nicolas Lefebvre a fost foarte repede atras de mediul artistic, cu atât mai mult cu cât tatăl lui era artist şi i-a devenit mentor. A cochetat cu modellingul (la fel ca Monica, înainte de a deveni actriţă!), dar mai ales a studiat Istoria Artei şi a lucrat pentru diverse galerii de artă pariziene, până şi-a deschis una proprie în 2008. Iar în paralel, fiind autodidact, şi-a dezvoltat talentul de scenograf. Aşadar, nu e greu să ne imaginăm ce a atras-o pe Monica la versiunea pariziană a lui Aquaman. Dar ce oare a dus la despărţire?

gettyimages 494489004 jpg jpeg

Actriţa de 54 de ani a confirmat separarea de Nicolas, declarând că vor rămâne prieteni. "Ne-am simţit atât de bine împreună şi m-a învăţat atât de multe lucruri. Nicolas are o reală sensibilitate artistică, e un bărbat minunat dar drumul nostru intră acum pe un nou făgaş: acela al prieteniei", a spus actriţa.

Să-şi spus cuvântul diferenţa de vârstă de 18 ani dintre parteneri? Sau Monica Bellucci a avut nevoie de Nicolas pentru a-şi apăra orgoliul în faţa unui public care priveşte deja de ceva vreme spre cuplul Vincent Cassel-Tina Kunakey (foto jos). Fostul soţ al Monicăi şi-a reinventat surprinzător viaţa la 52 de ani alături de o mulatră de 21 de ani - care avea doar 18 ani când a cunoscut-o. Superba creolă l-a cucerit pe o plajă din Ibiza, în august 2015. Anul trecut i-a devenit soţie. Iar anul acesta, în luna aprilie, l-a făcut din nou tătic, dăruindu-i o fiică, pe nume Amazonie. În vreme ce aceste ştiri apăreau peste tot, Monica Bellucci a avut sprijinul ideal în Nicolas. Odată ce furtuna emoţională a trecut, însă, şi relaţia Monicăi s-a sfârşit...

capture jpg jpeg

Foto: Voici, Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg