Monica Gabor apelează la aceeaşi procedură de remodelare corporală care a deformat-o pe Linda Evangelista

21 februarie, 2022
1 monica gabor criolipoliza cu coolsculpting jpg jpeg

Pentru a-şi păstra silueta, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu apelează la acelaşi tip de aparat, care s-a dovedit a fi invaziv în cazul fostului topmodel.

Ce nu face o femeie pentru a-şi păstra frumuseţea şi tinereţea! Sportul, dietele şi tehnicile estetice şi de remodelare corporală se află în "meniul" fiecărei vedete care vrea să "îngheţe" timpul. Uneori, tehnica medicală e atât de avansată, încât fix asta promite: "îngheţarea". Numai că, în cazul deja celebru al superbei Linda Evangelista, noile proceduri nu au făcut decât să provoace un efect invers, anume o îmbătrânire precoce şi o deformarea totală a organismului.

Şi culmea, în zilele acestea, când cazul fostului topmodel este de buzele tuturor, de când aceasta a decis să apară în primul său pictorial în revista "People", cu şocantele fotografii în care corpul ei acumulează incontrolabil grăsimi, Monica Gabor se afişează pe Instagram mergând la un salon tocmai pentru această procedură.

3 monica gabor face criolipoliza cu coolsculpting linda evangelista 1 jpg jpeg

Ce-i drept, acest tip de tehnică estetică asistată de un aparat s-a dovedit a fi foarte populară printre americance, ba chiar vedete precum Mariah Carey, Khloé Kardashian, Kris Jenner ori Molly Sims au declarat că au slăbut apelând la CoolSculpting.

Şi, cum Los Angeles-ul dă moda în tot ce ţine de nutriţie şi stil de viaţă sănătos, era firesc ca Monica Gabor, stabilită de ani buni în Malibu, să fie şi ea interesată să încerce noile metode. Aşa se face că ea, care este foarte disciplinată cu alimentaţia şi mişcarea, a devenit clienta unui salon care oferă acest serviciu de criolipoliză.

4 monica gabor face criolipoliza cu coolsculpting linda evangelista 2 jpg jpeg

La ce riscuri s-a supus? Ei bine, într-o declaraţie oferită revistei "People", un reprezentant al companiei care a brevetat CoolSculpting spune că procedura ''a fost bine studiată cu peste 100 de publicaţii ştiinţifice şi cu peste 11 milioane de tratamente efectuate în întreaga lume''. Practica a devenit o alternativă la chirurgie în spa-urile medicale, de când a primit aprobarea Administraţiei americane pentru Alimente şi Medicamente în 2010. Efectele secundare rare cunoscute, cum ar fi hiperplazia adipoasă paradoxală, ''continuă să fie bine documentate în informaţiile CoolSculpting pentru pacienţi şi furnizorii de servicii medicale''. 

este un efect secundar rar, care

. În aceste cazuri, procesul de îngheţare determină îngroşarea şi extinderea ţesutului adipos afectat. 

Printre vedetele care au apelat la criolipoliză, dar cu alte aparate, se numără şi

şi

(care au folosit tehnica de la Emsculpt Neo) şi

(care a fost imaginea SculpSure în 2019).

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE