Monica Tatoiu, despre cel mai dramatic episod al vieţii sale: ”Am vrut să mă arunc de la etaj, de la Maternitate”

29 martie, 2021
2 monica tatoiu foto jpg jpeg

Monica Tatoiu este o mama împlinită, cu un fiu care, la 26 de ani, lucrează în afara ţării. Puţini ştiu însă că aceasta a trăit un moment-limită la naşterea copilului său, fiind pe punctul de a-şi pune capăt zilelor.

Au curs râuri de cerneală despre cariera Monicăi Tatoiu, care ani de zile a condus cu mână de fier o mare companie de produse cosmetice, însă despre viaţa ei de familie se ştiu mai puţine. Aceasta este mama unui tânăr de 26 de ani, Victor, care lucrează în afara ţării ca master-diver şi cu care are o relaţie excepţională.

Într-un interviu la Antena Stars, vedeta în vârstă de 63 de ani a povestit eposidul dramatic trait la naşterea fiului său, în 1994. Copilul s-a născut cu un plămân disfuncţional, iar Monica Tatoiu, înnebunită de prognosticurile sumbre ale medicilor, a clacat.

monica tatoiu si fiul ei jpg jpeg
Monica Tatoiu şi fiul ei

”L-am luat pe Victor de mână, cu icoana asta şi am lăsat-o sub cap. Era tot plin de fire pe cap, vânăt şi ne-am ţinut de mână. Prima chestie e că am vrut să mă arunc de la etaj, de la Maternitate. În momentul ăla ţi se ia tot”, a povestit Monica Tatoiu.

Din fericire, angoasa nu a durat mult, întrucât copilul şi-a revenit, deznodământ pe care femeia îl atribuie faptului că a spus rugăciuni.  

monica tatoiu imagine jpg jpeg
Monica Tatoiu

”L-am luat pe Victor de mână şi m-am rugat la Dumnezeu, iar dimineaţă copilul nu a mai avut nimic. Puterea lui Dumnezeu este imensă, dar trebuie să dai jertfă. Nu înseamnă să tai viţel, să omori un copil, dar trebuie să jertfeşti ceva”, a declarat Monica Tatoiu.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg