Motivul absurd al lui Michael Caine (85) de a-şi aduce soţia pe platourile de filmare

25 octombrie, 2018
1 michael caine and shakira caine gettyimages 660866846 jpg jpeg

Este căsătorit cu Shakira de mai bine de 45 de ani, însă spune că secretul longevităţii lor nu este iubirea, înţelegerea şi respectul, ci... precauţia.

Sincer cum îl ştim, actorul de 85 de ani a recunoscut că soţia sa merge peste tot cu el, indiferent de ţara în care filmează, pentru a se asigura că nu îi este infidel. Asta a fost reţeta succesului mariajului lor, pe care ţine s-o împărtăşească şi cu ceilalţi actori, mai tineri decât el.

Michael Caine spune că este inevitabil ca un bărbat căsătorit să cadă în mrejele unei colege de platou, aşa că e mai bine ca soţia ori partenera de viaţă să-l urmeze peste tot pentru a preveni asta. ”Mergi într-o anumită locaţie, iar tu eşti căsătorit şi eşti însoţit de nenumărate actriţe frumoase. Ştii ce o să se întâmple. Plus că atunci când eşti plecat de acasă multe vreme... vizitezi oraşe pe care celălalt nu le-a văzut niciodată, mănânci în restaurante în care celălalt n-a fost niciodată, întâlneşti persoane pe care celălalt nu le-a întâlnit niciodată. Amândoi începeţi să aveţi vieţi separate şi este foarte important să nu se ajungă aici. Aşa că soţia mea merge peste tot cu mine”, spune celebrul actor câştigător a două premii Oscar.

image

Michael Caine şi Shakira s-au căsătorit în 1973 şi au împreună o fată, pe nume Natasha, în vârstă acum de 45 de ani. Actorul mai are o fată, pe nume Dominique (62), cu prima lui soţie, Patricia Haines.Recente pe Ok! Magazine

Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul