Motivul uimitor pentru care Daniela Gyorfi amână o operaţie la sâni: ”Anestezistul trebuie să ia în calcul faptul că sunt cântăreaţă”

24 mai, 2021
1 screenshot 2021 05 24 at 08 32 20 png png

Daniela Gyorfi şi-a fisurat unul din implanturile mamare, dar preferă să amâne operaţia din cauza unui incident nefericit din trecut, când o anestezie prost făcută i-a afectat corzile vocale. 

Considerată prima vedetă din România care şi-a pus implanturi mamare, în 2000, Daniela Gyorfi, în vârstă de 52 de ani, are acum probleme de sănătate din cauza că de atunci nu le-a mai schimbat deloc. Asta deşi de-a lungul timpului a avut numeroase bătăi de cap.

Conform declaraţiilor făcute de artistă la Antena Stars, unul din silicoane s-a fisurat, iar repercusiunile pot fi serioase. 

”Protezele astea trebuie să ţi le schimbi la ceva timp, unele şi le schimbă o dată pe viaţă, iar în cazul meu, când mi-am făcut operaţia în 2000 la sâni... depinde şi de organism, de piele, trebuie să ţi le schimbi, după ce naşti. Dacă sunt mai mari e clar că nu stau atât de fermi. Eu m-am operat ultima dată şi mi-au spus că nu o să mai am probleme. Nu e nimeni vinovat. Elasticitatea pielii contează atât de mult, a dezvăluit Daniela Gyorfi.

Motivul pentru care aceasta amână să rezolve problema este uimitor. Danielei îi este teamă de efectele pe care o anestezie generală le poate avea asupra vocii sale. Vedeta este marcată de o întâmplare din trecut, care are legătură tot cu masa de operaţie. 

”Nu m-am simţit bine după anestezii şi am prins o frică. Mi-a afectat puţin corzile vocale şi am o frică din cauza asta. Anestezistul trebuie să ia în calcul faptul că sunt cântăreaţă. Pe termen lung, am fost răguşită atâţia ani şi mi-a spus că una dintre cauzele afectării corzilor vocale a fost de la anestezie, nu ştiu ce furtun mi-au băgat. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar ştiu că m-a durut foarte tare gâtul.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg