Motivul uimitor pentru care Daniela Gyorfi amână o operaţie la sâni: ”Anestezistul trebuie să ia în calcul faptul că sunt cântăreaţă”

24 mai, 2021
1 screenshot 2021 05 24 at 08 32 20 png png

Daniela Gyorfi şi-a fisurat unul din implanturile mamare, dar preferă să amâne operaţia din cauza unui incident nefericit din trecut, când o anestezie prost făcută i-a afectat corzile vocale. 

Considerată prima vedetă din România care şi-a pus implanturi mamare, în 2000, Daniela Gyorfi, în vârstă de 52 de ani, are acum probleme de sănătate din cauza că de atunci nu le-a mai schimbat deloc. Asta deşi de-a lungul timpului a avut numeroase bătăi de cap.

Conform declaraţiilor făcute de artistă la Antena Stars, unul din silicoane s-a fisurat, iar repercusiunile pot fi serioase. 

”Protezele astea trebuie să ţi le schimbi la ceva timp, unele şi le schimbă o dată pe viaţă, iar în cazul meu, când mi-am făcut operaţia în 2000 la sâni... depinde şi de organism, de piele, trebuie să ţi le schimbi, după ce naşti. Dacă sunt mai mari e clar că nu stau atât de fermi. Eu m-am operat ultima dată şi mi-au spus că nu o să mai am probleme. Nu e nimeni vinovat. Elasticitatea pielii contează atât de mult, a dezvăluit Daniela Gyorfi.

Motivul pentru care aceasta amână să rezolve problema este uimitor. Danielei îi este teamă de efectele pe care o anestezie generală le poate avea asupra vocii sale. Vedeta este marcată de o întâmplare din trecut, care are legătură tot cu masa de operaţie. 

”Nu m-am simţit bine după anestezii şi am prins o frică. Mi-a afectat puţin corzile vocale şi am o frică din cauza asta. Anestezistul trebuie să ia în calcul faptul că sunt cântăreaţă. Pe termen lung, am fost răguşită atâţia ani şi mi-a spus că una dintre cauzele afectării corzilor vocale a fost de la anestezie, nu ştiu ce furtun mi-au băgat. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar ştiu că m-a durut foarte tare gâtul.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG