Mugur Mihăescu, despre căsnicie: ''Nu sunt un sfânt''

5 octombrie, 2021
5 mihaescu5 jpg jpeg

Sunt căsătoriţi de 25 de ani şi între ei nu au existat probleme niciodată. Mugur Mihăescu are convingerea că soţia l-a înţeles şi i-a dat libertatea de care avea nevoie.

„Sunt un soţ acceptabil. Soţia mea mi-a dat atâta libertate, nici celibatarii nu au avut atâta libertate ca mine. Nu am fost niciodată separat de soţia mea. Eu cu nevastă-mea nu am stat niciodată despărţiţi. E adevărat că s-a întâmplat să nu ne vedem un timp, pentru că stăteam foarte mult în turneu plecat. O perioadă ea a stat la Craiova. Dar, niciodată, nu s-a pus problema gen: gata, eu mă mut la mama! În viaţă însă, omul e supus greşelii. Eu am carieră de artist, nu sunt vreun sfânt. E normal ca mintea lumii să facă scenarii, dar viaţa mea personală e privată. Până acum mi-a ieşit”, a mărturisit Mugur Mihăescu la Kanal D.

Ba mai mult, actorul şi-ar dori ca fiica sa, Ivona, să vină acasă cu un bărbat care să îi semene.

”Mie mi-ar plăcea un ginere ca mine, care să ştie să joace între extreme, ca mine. Eu sunt geamăn, niciodată nu am căzut în extreme, doar am jonglat cu ele. Dacă îşi găseşte un nebun ca ta-su, felicitări! La ora actuală s-ar putea să fie ambele variante în joc”, a mai spus Mugur Mihăescu.

Acesta a povestit şi cum s-au dus banii cîştigaţi cu Vacanţa mare. “Nu ne-am făcut un scop din bani. Cum îi făceam, îi şi cheltuiam. Îi luam cu noi în mormânt?! Mi-am făcut visele la 30 şi ceva de ani, cu maşini, cu case. Sfătuiesc pe toată lumea, trăiţi-vă viaţa, rămâneţi cu amintirile! Ne-am gândit şi la zile negre, am pus ceva deoparte. Am câştigat cât am şi dăruit. Advertising-ul a generat zeci de milioane de euro. De ce să fii sărac?! Puteam să plec să stau ca paşa în toate ţările, dar am rămas aici. M-a bătut gândul de o mie de ori, dar n-am putut face pasul ăsta să plec, să trăiesc în altă ţară”, a mărturisit Mihăescu.



Recente pe Ok! Magazine

George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg