Mugur Mihăescu, despre căsnicie: ''Nu sunt un sfânt''

5 octombrie, 2021
5 mihaescu5 jpg jpeg

Sunt căsătoriţi de 25 de ani şi între ei nu au existat probleme niciodată. Mugur Mihăescu are convingerea că soţia l-a înţeles şi i-a dat libertatea de care avea nevoie.

„Sunt un soţ acceptabil. Soţia mea mi-a dat atâta libertate, nici celibatarii nu au avut atâta libertate ca mine. Nu am fost niciodată separat de soţia mea. Eu cu nevastă-mea nu am stat niciodată despărţiţi. E adevărat că s-a întâmplat să nu ne vedem un timp, pentru că stăteam foarte mult în turneu plecat. O perioadă ea a stat la Craiova. Dar, niciodată, nu s-a pus problema gen: gata, eu mă mut la mama! În viaţă însă, omul e supus greşelii. Eu am carieră de artist, nu sunt vreun sfânt. E normal ca mintea lumii să facă scenarii, dar viaţa mea personală e privată. Până acum mi-a ieşit”, a mărturisit Mugur Mihăescu la Kanal D.

Ba mai mult, actorul şi-ar dori ca fiica sa, Ivona, să vină acasă cu un bărbat care să îi semene.

stanga
dreapta
1 mihaescu4 jpg jpeg
5 mihaescu5 jpg jpeg
3 mihaescu7 jpg jpeg
4 mihaescu jpg jpeg

”Mie mi-ar plăcea un ginere ca mine, care să ştie să joace între extreme, ca mine. Eu sunt geamăn, niciodată nu am căzut în extreme, doar am jonglat cu ele. Dacă îşi găseşte un nebun ca ta-su, felicitări! La ora actuală s-ar putea să fie ambele variante în joc”, a mai spus Mugur Mihăescu.

Acesta a povestit şi cum s-au dus banii cîştigaţi cu Vacanţa mare. “Nu ne-am făcut un scop din bani. Cum îi făceam, îi şi cheltuiam. Îi luam cu noi în mormânt?! Mi-am făcut visele la 30 şi ceva de ani, cu maşini, cu case. Sfătuiesc pe toată lumea, trăiţi-vă viaţa, rămâneţi cu amintirile! Ne-am gândit şi la zile negre, am pus ceva deoparte. Am câştigat cât am şi dăruit. Advertising-ul a generat zeci de milioane de euro. De ce să fii sărac?! Puteam să plec să stau ca paşa în toate ţările, dar am rămas aici. M-a bătut gândul de o mie de ori, dar n-am putut face pasul ăsta să plec, să trăiesc în altă ţară”, a mărturisit Mihăescu.Recente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg